• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

Vomitor, skurwiaj pedrylu.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

O, kolejny który się ucieszył. Miło mi niezmiernie.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

o, to teraz już jest parka. I na dodatek się nie lubią.
Ale jak mawia przysłowie: kto się czubi ten się lubi a kto sie lubi ten się rucha
Odpowiedz

jak widac, nieszczescia chodza parami
Odpowiedz

Zabawne Książę, że większość Twoich pojazdów sprowadza się do sfery seksualności, względnie średnio udanych prób imputowania komuś homoseksualizmu. Masz jakiś problem? Rozwiąż go, wyżywanie się na zaszczytnym forum RMS nic raczej nie da.

P.S.

Istny, który tak w sukurs nadbiegasz z komentarzem za swoim "kolegą", w realu też mu bierzesz do papy?

Reasumując "koledzy", w myśl jeszcze starszego przysłowia - nie mierzcie mnie swoją miarą. Udanego sylwestra, chłopaki.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Istny, który tak w sukurs nadbiegasz z komentarzem za swoim "kolegą", w realu też mu bierzesz do papy?

i ze mam niby uznac sie za pokonanego?

Vomitor napisał(a):większość Twoich pojazdów sprowadza się do sfery seksualności, względnie średnio udanych prób imputowania komuś homoseksualizmu. Masz jakiś problem?

Vomitor napisał(a):nie mierzcie mnie swoją miarą

nie powiem, zwiekszyl ci sie zajebiscie zasob powiedzen przez ostatnie pol roku
Odpowiedz

Rożnica Vomitorze między tobą a Przemkiem polega na tym, że Przemek wkleja chujowe foty, ale przynajmniej za każdym razem inne.
Odpowiedz

Widać, że forum się rozkręca.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Vomitor napisał(a):Istny, który tak w sukurs nadbiegasz z komentarzem za swoim "kolegą", w realu też mu bierzesz do papy?

i ze mam niby uznac sie za pokonanego?

Przecież to, że mu obciągasz wcale nie musi oznaczać, że zostałeś pokonany. Skoro to lubisz..

Cytat:nie powiem, zwiekszyl ci sie zajebiscie zasob powiedzen przez ostatnie pol roku

Ty też się przez ostatnie pół roku specjalnie nie zmieniłeś, skoro już o tym mowa. Jak cień podążasz za swym bohaterem na forum, aby przy każdej możliwej okazji chapnąć do papy. Coś a'la Return, tylko z przeciwnego bieguna.

Książę napisał(a):Rożnica Vomitorze między tobą a Przemkiem polega na tym, że Przemek wkleja chujowe foty, ale przynajmniej za każdym razem inne.

Czego nie można powiedzieć już o Twoich "pojazdach" - nudne oraz przewidywalne.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):większość Twoich pojazdów sprowadza się do sfery seksualności, względnie średnio udanych prób imputowania komuś homoseksualizmu. Masz jakiś problem?

siema pozdrawiam
Odpowiedz

wymyślisz kiedyś coś oryginalnego? a, no co ja gadam.. przecież Ty z serii returnowatych Big Grin
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Dlaczego na jedno pierdnięcie odpowiadasz, jak to mawia Kodym, dupą z dużą wydajnością srania? (szczególnie do Krzychuna)
Spoko, czasem świetnie władasz językiem ojczystym, ale po co piszesz opowiadania fantastyczne na temat co niektórych userów (prócz Kela, który sam w sobie jest bohaterem fantastycznym) ? Rozumiem Twój nawyk, zauważyc go idzie od początków swych na tym forum.. Lepiej nie zarzucaj innymi braku oryginalności i idź gdzieś zarabiać pieniądze.
Odpowiedz

Ogolnie te wasze pojazdy są za przeproszeniem gówno warte Confusedhock: .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

balzac napisał(a):Dlaczego na jedno pierdnięcie odpowiadasz, jak to mawia Kodym, dupą z dużą wydajnością srania? (szczególnie do Krzychuna)
Spoko, czasem świetnie władasz językiem ojczystym, ale po co piszesz opowiadania fantastyczne na temat co niektórych userów (prócz Kela, który sam w sobie jest bohaterem fantastycznym) ? Rozumiem Twój nawyk, zauważyc go idzie od początków swych na tym forum.. Lepiej nie zarzucaj innymi braku oryginalności i idź gdzieś zarabiać pieniądze.

Chłoptasiu, zrobisz sobie bachorka to go będziesz pouczał. Nie licząc Krzychuna, który za swe nieuzasadnione przemądrzalstwo będzie orany, aż pojmie gdzie jego miejsce w szeregu, każda z mych wypowiedzi była reakcją na czyjąś próbę "pojazdu".
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):wymyślisz kiedyś coś oryginalnego?
hahahahahhaa brawo, i kto to mowi
Vomitor napisał(a):Przecież to, że mu obciągasz wcale nie musi oznaczać, że zostałeś pokonany
Vomitor napisał(a):Jak cień podążasz za swym bohaterem na forum, aby przy każdej możliwej okazji chapnąć do papy
Vomitor napisał(a):większość Twoich pojazdów sprowadza się do sfery seksualności, względnie średnio udanych prób imputowania komuś homoseksualizmu. Masz jakiś problem? Rozwiąż go, wyżywanie się na zaszczytnym forum RMS nic raczej nie da.
po tak pięknym samozaoraniu możesz już spokojnie spierdalać
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości