01-31-2008, 11:19 PM
Książę napisał(a):spierdalaj debilu
[...] rzekł książe do swojej starej, która jest ekspedientką na Allegro i zapierdala na siedmioro swoich patologicznych dzieci
Książę napisał(a):spierdalaj debilu
Tomash napisał(a):Już widzę odpowiedź w stylu: 'w prawdziwie kapitalistycznym państwie taka sytuacja nie może mieć miejsca, bo facet miałby przynajmniej 253.714 funtów oszczędności na koncie, więc po jego śmierci żona może wtopić to w lokatę i żyć z odsetek', tudzież 'wystarczy uruchomić esemesowy fundusz i dobrzy, hojni ludzie będą wpłacać'. A, przecież nie zapominajmy, że facet był ubezpieczony u prywatnego ubezpieczyciela, który z przedziką radością wypłaci zadośćuczynienie (co do grosza!) wdowie.Krzychun napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):powinienes pochodzic z wielodzietnej rodziny, z jakiejs zabitej dechami wsi, ciekawe czy wtedy bys byl taki antysocjalista
Rozumiem,ze to bezsensowne przypierdalanie się jest celem samym w sobie?
Ale co tu jest bezsensownego? Ja np bardzo chciałbym wiedzieć, jaka jest wolnorynkowa zajebista lberalna recepta w dajmy na to tkaiej sytuacji, że powiedzmy mamy rodzine wktórej stary pracuje, a matka dajmy na to nie moze robić z powodu choroby, i ten Stary nie wiem, ginie w wypadku. I co? A przecież to jest normalna sytuacja zdarzająca się często.
Książę napisał(a):ty lepiej idź sie tasować pod te perfumy co dostałeś od mamy na urodziny, matka za niemowlaka karmiła cię bąkiem zamiast piersią
Książę napisał(a):a ja mam normalny dom
Książę napisał(a):No moja definicja normalnego domu jest nieco inna, ale nie oceniam cię negatywnie przez pryzmat środowiska w jakim zmuszony byłeś dorastać. To nie twoja wina, jesteś tylko zagubionym skrzywdzonym chłopcem poszukującym sensu i odrobiny ciepła
(ewidentnie pomyliłeś adresy ciemniaku, ahahaha co za typ)
Wars napisał(a):Już widzę odpowiedź w stylu: 'w prawdziwie kapitalistycznym państwie taka sytuacja nie może mieć miejsca, bo facet miałby przynajmniej 253.714 funtów oszczędności na koncie, więc po jego śmierci żona może wtopić to w lokatę i żyć z odsetek', tudzież 'wystarczy uruchomić esemesowy fundusz i dobrzy, hojni ludzie będą wpłacać'. A, przecież nie zapominajmy, że facet był ubezpieczony u prywatnego ubezpieczyciela, który z przedziką radością wypłaci zadośćuczynienie (co do grosza!) wdowie.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kamil, kto cie przeladowal?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Wars napisał(a):Już widzę odpowiedź w stylu: 'w prawdziwie kapitalistycznym państwie taka sytuacja nie może mieć miejsca, bo facet miałby przynajmniej 253.714 funtów oszczędności na koncie, więc po jego śmierci żona może wtopić to w lokatę i żyć z odsetek', tudzież 'wystarczy uruchomić esemesowy fundusz i dobrzy, hojni ludzie będą wpłacać'. A, przecież nie zapominajmy, że facet był ubezpieczony u prywatnego ubezpieczyciela, który z przedziką radością wypłaci zadośćuczynienie (co do grosza!) wdowie.trafiłeś ziom
Krzychun napisał(a):a ja chętnie dowiedziałbym się dlaczego moje pieniądze są zabierane do molocha jakim jest pomoc społeczna i po opłaceniu tamtejszych pasożytów trafia ona do menela,który tylko wypełnił formularz.bo wypić wino dobrze jest
Kamil-Reloaded napisał(a):bla bla pryzmat bla blajest jeszcze wiele innych słów których możesz się nauczyć