11-21-2007, 10:34 AM
może krzychun to nieślubny syn korwina?
Valhalla napisał(a):gospodarka swiatowa to powtorka z ekonomii ;] nihil novi, ale i tak tego nienawidzeHmm, gospodarka światowa to jeden z tematów msg u mnie. Może to to samo? Macie tam coś o międzynarodowym podziale pracy, teoriach wymiany międzynarodowej, kursie walutowym etc. etc.?
Zoltan napisał(a):międzynarodowym podziale pracyja mam. ty zapierdalasz ja siedzę i patrzę
Zoltan napisał(a):Macie tam coś o międzynarodowym podziale pracy, teoriach wymiany międzynarodowej, kursie walutowym etc. etc.?eeeeeeeeee, nie ;] ale za to inne bzdury
Książę napisał(a):Zoltan napisał(a):międzynarodowym podziale pracyja mam. ty zapierdalasz ja siedzę i patrzę
Zoltan napisał(a):Valhalla napisał(a):gospodarka swiatowa to powtorka z ekonomii ;] nihil novi, ale i tak tego nienawidzeHmm, gospodarka światowa to jeden z tematów msg u mnie. Może to to samo? Macie tam coś o międzynarodowym podziale pracy, teoriach wymiany międzynarodowej, kursie walutowym etc. etc.?
Necro Desecrator napisał(a):No, kolo ma chyba ze 150 lat albo jest nieumarły od wieków. Zastanawiam się czy to nie jest przypadkiem ta sama osoba, co słynny dziadek Tuska. Pasowało by