• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

cały pic polega na tym, że w Polsce nie da się rządzić. Czy to bedzie Partia X czy Y to i tak kurwa opozycja będzii dążyc do ich zniszczenia. Przede wszytkim PiS powinien zostac wyPISany z parlament za te kurewstwo co wprowadzili. Mieli dwa lata i chuja zrobili. Ale opróćz tego do tego wszystkiego dochodzi nasz kochany naród. Sprawa jest prosta: jaki naród - taki rząd. Jeżeli wczoraj/dzisiaij PIS ma okolo 30% PO podobnie to ja tu czegos kurwa nie rozumie. Gdzie jest ten pierdolony elektorat PIS ? czy te jebane mohery stanowią 30% wyborców przy urnach ?
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):................
bla bla bla i takie tam i tak sie chcialam zapytac tylko kto ci takich roznych rzeczy nawkladal do glowy, bo wydaje mi sie, ze jak na twoj wiek to powinienes zmienic lektury. na normalne.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Padam przed autorytetem.Sory,ale to ze studiujesz politologie nie robi na mnie większego wrażenia.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):On nie jest komiczny tylko cechuje się prawdziwą charyzmą,nieco inną niż nasza polityczna śmierdząca "elita".
Dla mnie to jest co najwyżej inny rodzaj komizmu.

Cytat:Sory,ale czy w merytorycznej dyskusji potrafiłbyś z nim polemizować?
Nie potrafiłbym.

Krzychun napisał(a):"w Polsce nie głosuje się na kogoś tylko przeciw komuś"
Będąc dzieckiem całkiem inaczej sobie wyobrażałem wybory.

Na to wszystko jest tylko jeden sposob stuprocentowy - zoraganizować atak bombowy.
Jest na to sposób kategoroczny - zorganizaować atak terrorystyczny.

=)
Odpowiedz

Cytat:Padam przed autorytetem.Sory,ale to ze studiujesz politologie nie robi na mnie większego wrażenia.
akurat studia nie maja tu nic do rzeczy. zadalam ci pytanie a nie pisalam, ze studiuje politologie i jestem zajebista i na wszystkim sie znam.
Odpowiedz

Cytat:Sory,ale czy w merytorycznej dyskusji potrafiłbyś z nim polemizować?
Nie potrafiłbym.
Ale dlatego, że nie miałbyś stosownych argumentów, czy dlatego, że zostałbyś zakrzyczany przez kogoś, kto ma większe doświadczenie w dyskusji? Smile W drugim przypadku stosowność argumentów schodzi na drugi plan, a taka dyskusja jest gówno warta Smile
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):bla bla bla
cały temat

Zoltan napisał(a):e dlatego, że nie miałbyś stosownych argumentów, czy dlatego, że zostałbyś zakrzyczany przez kogoś, kto ma większe doświadczenie w dyskusji?
Mogłbym porozmawiać spokojne o wartościach wyższych Smile

Kamael, stary, zaczynam Cie rozumieć, ten temat niszczy bezwzględnie Big Grin
Odpowiedz

balzac napisał(a):cały temat
wiem.
w ogole glowa mnie boli i nie mam sily Surprised
Odpowiedz

balzac napisał(a):Mogłbym porozmawiać spokojne o wartościach wyższych Smile
No niestety, w życiu politycznym takie pojęcie nie istnieje Neutral Ewentualnie można go użyć jako dobry dodatek do celów programowych. Dobrze się sprzeda Tongue
Odpowiedz

http://wiadomosci.onet.pl/1602506,11,item.html

ROTFL
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

spoko!
Confusedhock:
Odpowiedz

Ale bieda, ja pierdole. Teraz połowa z tych co się tak podniecali UPRem będzie se musiała poszukac innej parti Smile
Odpowiedz

Mówiłem, że Korwin ojciec Korynny to pajac.
:!:
Odpowiedz

Czyli to co pisałem parę stron wcześniej potwierdziło się.

balzac napisał(a):Mówiłem, że Korwin ojciec Korynny to pajac.

A co ma Korwin do tego? Prezesem UPR jest Popiela i on o tym decyduje.

Krzychun na stronie nr.48 napisał(a):Ja na nikogo nie zagłosuje,koniec. Jak ten cieć Popiela(prezes UPR) powiedział,ze nie wyklucza bratania się z LPR to ja wysiadłem. Od ponad roku czy to w "najwyższym czasie" czy na portalach typu konserwatyzm.pl Giertych zbierał baty od kolibrów większe niż SLD,wyzywali go,ze zhańbił imię przedwojennej wolnorynkowej endecji etc.A jak dostali propozycja fotelików w parlamencie to od razu zwady idą w niepamięć. Ciekaw jestem ile LPR przyjęło by założeń programowych UPR w razie porozumienia.
Odpowiedz

Krzych, spokojnie, ja mówię, że Korwin to pajac, bo zwyczajnie nie trawię gościa. Do całej sprawy Korwin ma i to dużo, mimo tego, że prezesem jest jakiś inny pajac.
Nikt nie atakuje Ciebie Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości