09-01-2007, 05:21 PM
no co wy nie znacie na żartach?

BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
![[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]](http://img516.imageshack.us/img516/9232/redpapryczkipk7.jpg)
Książę napisał(a):powiedzial co wiedzial...maat napisał(a):choj w dupe temu kto nie oddal glosu a ma czelnosc otwierac pysk i narzekacw rosji czy w ameryce, pierdol się na cyce!
Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.
Przeczytaj to sobie i się nie odzywaj
http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php...t=1&id=107
Ghost_82 napisał(a):Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.
Przeczytaj to sobie i się nie odzywaj
http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php...t=1&id=107
I czym się kurwa podniecasz. Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko. I nie porównuj PiS do SLD, bo tym przygłupom daleko do tego co osiągnęło SLD. Ci kurwa od momentu, jak zasiedli na tronie, to tylko zamykanie im w głowie było. A chuja dla kraju zrobili, dosłownie zero. A pokurwieńcem możesz nazywac swojego starego, a nie mnie gnojku.
Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
Ghost_82 napisał(a):Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko
Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.
Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
Jestem klasycznym liberałem panie "były afery ale nie było takiego rozpierdolu"
Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.