• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

no co wy nie znacie na żartach? Laughing
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

nie. my jesteśmy normalni.
Odpowiedz

no to szacunek
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Odpowiedz

Książę napisał(a):
maat napisał(a):choj w dupe temu kto nie oddal glosu a ma czelnosc otwierac pysk i narzekac
w rosji czy w ameryce, pierdol się na cyce!
powiedzial co wiedzial...
ZAPRASZAM WSZYSTKICH na http://www.SOADonline.yoyo.pl !!!
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..

Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.

Przeczytaj to sobie i się nie odzywaj
http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php...t=1&id=107
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..

Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.

I czym się kurwa podniecasz. Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko. I nie porównuj PiS do SLD, bo tym przygłupom daleko do tego co osiągnęło SLD. Ci kurwa od momentu, jak zasiedli na tronie, to tylko zamykanie im w głowie było. A chuja dla kraju zrobili, dosłownie zero. A pokurwieńcem możesz nazywac swojego starego, a nie mnie gnojku.
Odpowiedz

Wskaż ekonomiczne zalety programu SLD. Rozumiem,ze go znasz? No chyba,że ograniczasz się do typowo politycznego myślenia nie dostrzegając żadnych alternatyw dla dzisiejszego establishmentu.
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
Krzychun napisał(a):

I czym się kurwa podniecasz. Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko. I nie porównuj PiS do SLD, bo tym przygłupom daleko do tego co osiągnęło SLD. Ci kurwa od momentu, jak zasiedli na tronie, to tylko zamykanie im w głowie było. A chuja dla kraju zrobili, dosłownie zero. A pokurwieńcem możesz nazywac swojego starego, a nie mnie gnojku.

Zgadzam sie z Ghostem, były afery ale nie było takiego rozpierdolu. No i czarni pysk trzymali.

Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
Odpowiedz

A choćby to, że dzwigneli kraj po tym burdelu, jaki zostawiło AWS. Akurat SLD miało tego pecha, że zawsze po kims musieli sprzątać.
Odpowiedz

Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.

Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?

Jestem klasycznym liberałem panie "były afery ale nie było takiego rozpierdolu"
Odpowiedz

Kurwa , Krzychun wypracuj sobie własny styl , bo na razie to jesteś marną kopią Wszebąda.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko

no cos ty
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.

Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?

Jestem klasycznym liberałem panie "były afery ale nie było takiego rozpierdolu"

Krzychun kim ty jesteś ? studentem ekonomi ? magistrem ? czy po prostu małolatem zafascynowanym gadkami Kela na temat wolnego rynku ? bo tak cię postrzegam ?
Chłopcze a te twoje myśli polityczno ekonomiczne to tylko na papierze możesz oglądać.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.

A kto cie tak nazywa Rolleyes Widzę, że ci na oczy coś padło, bo nie wiem skąd ty żes to wziął.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości