• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):sam mam zamiar kandydowac, wiec bede glosowal na siebie : - )

Weź mnie i Kela na plakaty wyborcze,wygrasz na bank.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie znosze wszystkiego co ma zwiazek z komunizmem, w tym sld

możesz mi powiedzieć na jakiej płaszczyźnie dzisiejsze SLD ma związek z komuną ?
Odpowiedz

Na przykład na takiej,że każdy polski komunista właśnie na nich zagłosuje.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):możesz mi powiedzieć na jakiej płaszczyźnie dzisiejsze SLD ma związek z komuną ?

pewnie wierzysz, ze dzisiejsze sld z olejniczakiem na czele nie ma nic wspolnego z tym sld z dyduchem, millerem, łapinskim, oleksym czy janikiem

zdradze ci pewnien sekret - ziemia nie jest plaskim dyskiem opartym na zolwiu i 6 krokodylach
Odpowiedz

PiS- zacofane ciule, katole, średniowieczna inkwizycja, UBeckie metody kontroli narodu

PO- kosmopolici, żydzi, sprzedajce, nikt nie umie wymowić "R", mają dziadów w wermachcie

Samoobrona- buraki, prymitywy, disco polo, zboki

LPR- naziole, kretyni, pseudokatole,giertych,homofoby, wierzejski, nie wierzą w ewolucje

SLD/LiD - komuchy, przestepcy,zydzi,

PSL- buraki jak samoobrona ale nie aż tacy, nicponie

Tak więc ja nie wiem na kogo wy chcecie głosować, jak można sie tym w ogóle pasjonować. A ci co należą do młodzieżówek jakiejkolwiek partii to aż ich żal jak można tak se życie marnować. Np ci wszyscy debile z Młodzież Kontra na TVP3. Ślepo zapatrzeni na swych idoli kretynów w sejmie.

Jak nie będzie Bubla to nie głosuje wcale. Bo wiadomo że Leszek nigdy sie nigdzie nie dostanie, ale za to urozmaica kampanię i jajca są. Można zagłosować dla niego dla żartu jako sprzeciw dla naszego chorego mainstreamu politycznego

http://pl.youtube.com/watch?v=zryZyMUGNIQ
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

a ty to wypierdalaj
Odpowiedz

przemek kwalifikuje się na profilaktyczny wpierdol
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):mają dziadów w wermachcie

Ty masz za to dziadów, co powinni się wstydzić takiego cymbała. Mój pradziadek był Niemcem i służył w wermachcie i chuj ci w obleśne dupsko synku mamusi.

Przemek87 napisał(a):Jak nie będzie Bubla to nie głosuje wcale. Bo wiadomo że Leszek nigdy sie nigdzie nie dostanie, ale za to urozmaica kampanię i jajca są. Można zagłosować dla niego dla żartu jako sprzeciw dla naszego chorego mainstreamu politycznego

Dla żartu to cię stara wysrała, ale stary uznał że nieśmieszne, więc spuścił wodę.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Na przykład na takiej,że każdy polski komunista właśnie na nich zagłosuje.

jak w polsce był komuna to mnie nie było Laughing

Cytat:pewnie wierzysz, ze dzisiejsze sld z olejniczakiem na czele nie ma nic wspolnego z tym sld z dyduchem, millerem, łapinskim, oleksym czy janikiem

Istny - pierdoli mnie co SLD ma wspolnego z Millerem i społką. Dla mnie liczy sie to co mówią i chcą robić oraz to jakie mają cele. Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Alternatywą jedynie zostaje PO - ale bez Donalda i Rokity. Od Kaczorów różnią sie tylko nazwiskiem i imagem. Ale fajnieby było gdyby np. Senator Niesiołowski czyteż Komorowski objeli stery PO.

I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.
Odpowiedz

jacy agresywni
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.

Ale jesteś kurwa głupi. Wyjściem z kryzysu jest RADYKALNA obniżka podatków,prywatyzacjaConfusedłużby zdrowia,szkolnictwa,systemu emerytalnego etc. Poza tym: denacjonalizacja pieniądza,zniesienie systemu koncesyjnego,likwidacja opieki społecznej ,całkowita liberalizacja handlu międzynarodowego,likwidacja kodeksu pracy i wiele innych,ktorych ani PO ani SLD nie przewiduje.

The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Cenisz też robienie sobie zdjęć na armacie w skórzanych ciuchach za 1300zł.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.

Ale jesteś kurwa głupi. Wyjściem z kryzysu jest RADYKALNA obniżka podatków,prywatyzacjaConfusedłużby zdrowia,szkolnictwa,systemu emerytalnego etc. Poza tym: denacjonalizacja pieniądza,zniesienie systemu koncesyjnego,likwidacja opieki społecznej ,całkowita liberalizacja handlu międzynarodowego,likwidacja kodeksu pracy i wiele innych,ktorych ani PO ani SLD nie przewiduje.

The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Cenisz też robienie sobie zdjęć na armacie w skórzanych ciuchach za 1300zł.

kurwa pacanie łysy zeby co kolwiek mozna było znowelizowac to trza napierw jakis rząd utworzyć. A jak narazie to mamy police polityczną, a nie rząd. Wiec nie swiruj mi tutaj.
Odpowiedz

Twoja stara łysy pacan.
Odpowiedz

dojebałes jak łysy warkoczem o kant kuli
Odpowiedz

Albo Twoja stara podczas porodu w stodole na stogu siana. Na jedno wychodzi.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości