08-31-2007, 06:02 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):sam mam zamiar kandydowac, wiec bede glosowal na siebie : - )
Weź mnie i Kela na plakaty wyborcze,wygrasz na bank.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):sam mam zamiar kandydowac, wiec bede glosowal na siebie : - )
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie znosze wszystkiego co ma zwiazek z komunizmem, w tym sld
The Stig napisał(a):możesz mi powiedzieć na jakiej płaszczyźnie dzisiejsze SLD ma związek z komuną ?
Przemek87 napisał(a):mają dziadów w wermachcie
Przemek87 napisał(a):Jak nie będzie Bubla to nie głosuje wcale. Bo wiadomo że Leszek nigdy sie nigdzie nie dostanie, ale za to urozmaica kampanię i jajca są. Można zagłosować dla niego dla żartu jako sprzeciw dla naszego chorego mainstreamu politycznego
Krzychun napisał(a):Na przykład na takiej,że każdy polski komunista właśnie na nich zagłosuje.
Cytat:pewnie wierzysz, ze dzisiejsze sld z olejniczakiem na czele nie ma nic wspolnego z tym sld z dyduchem, millerem, łapinskim, oleksym czy janikiem
Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.
The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.
Krzychun napisał(a):Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.
Ale jesteś kurwa głupi. Wyjściem z kryzysu jest RADYKALNA obniżka podatków,prywatyzacjałużby zdrowia,szkolnictwa,systemu emerytalnego etc. Poza tym: denacjonalizacja pieniądza,zniesienie systemu koncesyjnego,likwidacja opieki społecznej ,całkowita liberalizacja handlu międzynarodowego,likwidacja kodeksu pracy i wiele innych,ktorych ani PO ani SLD nie przewiduje.
The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.
Cenisz też robienie sobie zdjęć na armacie w skórzanych ciuchach za 1300zł.