• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

ma sie bo gadacie, ze jest placa minimalna i ze przez to nie ma pracy. A to nieprawda ;]
raczej nie za podatki a za kase studentow zaocznych Surprised
btw. zapewnia- wyksztalcenie. Przynajmniej teoretycznie
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):btw. zapewnia- wyksztalcenie. Przynajmniej teoretycznie

Ida, bo Cię zaraz w pośladek ugryzę!

A te szkoły, co to ,,zapewniają wykształcenie", to się niby z czego jak nie z rabunku podatników utrzymują?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Ida, bo Cię zaraz w pośladek ugryzę!
ugryz, na to czekalam (;
ale ja tez jestem podatnikiem i jakos mi nie przeszkadza, ze sie utrzymuja. W ogole ja taka malo klopotliwa jestem Surprised
Odpowiedz

a podobno jesteś aspołeczna?
Odpowiedz

widze, ze czytasz moje opisy z gg Surprised
miewam takie nastroje, szczegolnie w stosunku do jednej osoby, ale nikt kogo znasz, wiec luuuz (;
Odpowiedz

to jak miewasz nastroje w stosunku do jednej osoby ustawiasz to na opis, żeby wszyscy to czytali? Widocznie jakoś inaczej definiuję bycie "aspołecznym"
Odpowiedz

nie wszyscy tylko on, bo mnie wkurzyl i zaczelam strasznie po nim jezdzic. Zamierzasz mnie rozliczac z tego? (;
poza tym jak jestem wkurwiona to rozne bzdury mowie/ pisze.
Odpowiedz

Ale po co się zaraz tłumaczysz? Ja się Przypierdalam jak to zwykle, bo mam tak w naturze, że mnie to bawi w mało wyszukany sposób, a Ty zaraz się stresujesz.
Odpowiedz

nie stresuje sie, ale mam w naturze, ze zawsze wszystko tlumacze. Moze powinnam zostac przedszkolanka?
Odpowiedz

dobry pomysł, możesz potrenować na mnie podejście do zdziecinniałego umysłu
Odpowiedz

nie wiem, czy to by sie skonczylo gorzej dla Ciebie czy dla mnie o_O
Odpowiedz

Zakładam partie prawicową. Hasło wyborcze to:

Mleko jest od krowy,
gówno od dupy
a życie od poczęcia!
Odpowiedz

http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm hmmm
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Co do polskiej polityki to nie ma u nas na horyzoncie partii ktora mi sie podoba. Potrzeba kogoś zupelnie spoza ukladu i sceny politycznej, ale przt obecnej blokadzie medialnej to niemożliwe. Np taki Leszek Bubel. Wiadomo że jest antysemitą i jest solidnie szurnięty (za to go lubie bo jest smieszny), ale każdy powinien mieć równe szanse. Sposób w jaki był blokowany i szykanowany przez media, szczególnie TV publiczną (ktora teraz jest prawie calkowicie sPiSowana) to normalnie białoruś.

PiS jest zbyt zacofany, ciemnogrodzki i nacjonalistyczny, natomiast Platforma to zupelne przeciwienstwo co wcale nie znaczy że dobre. Oni z kolei są tak kosmopolityczni i tak proeuropejscy że generalnie pierdoli ich polska kultura i tradycja, żyją utopią o europie bez granic a generalnie chetnie wysprzedali by co sie da. I o co do cholery chodzi w tej partii że nikt nie umie normalnie wymówić "R".
W ogóle to banda semickich germanożydów z wehrmachtu Jebać polityke i kosmopolityzm
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Co do polskiej polityki to nie ma u nas na horyzoncie partii ktora mi sie podoba. Potrzeba kogoś zupelnie spoza ukladu i sceny politycznej, ale przt obecnej blokadzie medialnej to niemożliwe. Np taki Leszek Bubel. Wiadomo że jest antysemitą i jest solidnie szurnięty (za to go lubie bo jest smieszny), ale każdy powinien mieć równe szanse. Sposób w jaki był blokowany i szykanowany przez media, szczególnie TV publiczną (ktora teraz jest prawie calkowicie sPiSowana) to normalnie białoruś.

PiS jest zbyt zacofany, ciemnogrodzki i nacjonalistyczny, natomiast Platforma to zupelne przeciwienstwo co wcale nie znaczy że dobre. Oni z kolei są tak kosmopolityczni i tak proeuropejscy że generalnie pierdoli ich polska kultura i tradycja, żyją utopią o europie bez granic a generalnie chetnie wysprzedali by co sie da. I o co do cholery chodzi w tej partii że nikt nie umie normalnie wymówić "R".
W ogóle to banda semickich germanożydów z wehrmachtu Jebać polityke i kosmopolityzm

jakiś ty kurwa pojebany! przyznaj sie odrazu skąd to odpisałeś ???
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości