• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podziemie

Dopiero teraz zauważyłem...

Ambivalent napisał(a):Mam inne wydatki ale przegladam czasem w Empiku

Question Ziny w Empiku przeglądasz???? :?
Odpowiedz

yep
Odpowiedz

Wez rzuć tytułami,plizzz.
Odpowiedz

Teraz Rock,Heavy Metal Pages etc
Odpowiedz

Hehe.Chodziło mi o podziemne ziny robione na ksero (Necroscope,Total Death,Rise for Victory,itd).
Odpowiedz

a to takich nie czytam
Odpowiedz

A traszemola tez nie?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Ja czytam ziny,kurierem mi przychodza.
Odpowiedz

Jak ktoś chce to moge rzucić adresem.
Odpowiedz

Rumian-niezle wymysliles z tym ze 667 to wieksze zlo niz 666 Laughing
pozdr

a ja chce adresik Tongue
Odpowiedz

maid napisał(a):Rumian-niezle wymysliles z tym ze 667 to wieksze zlo niz 666

Pffffff ale zbyty,polewa....Powiedz mu że jest zajebisty,tutaj niektórzy to lubią.

maid napisał(a):a ja chce adresik

Zależy jeszcze jakie klimaty preferujesz.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Właśnie,właśnie.Czy w dzisiejszych czasach gdzie bycie metalowcem polega na posiadaniu 10giga mp3,masy bluz zespołów które się ledwo słyszało na uszy,gadzetów w stylu pieszczochy,krzyże itd. czy ktoś z Was interesuje się podziemiem?Wiecie,wysyłaniem kopert wypchanych ulotkami,wymianą demek,czytaniem zinów,pisaniem listów.Choć pewnie większość będzie się zastanawiała o czym ja tu mówię Crying or Very Sad ...Jakie ziny,jakie listy?Przecież teraz są maile a muzę to się z neta ściąga. Mad Mad Mad
Tak !!! Nie ma to jak kserowane ziny Laughing
Odpowiedz

Kiedyś miałem coś wspólnego z podziemiem, pisałem z pewnym kolesiem z miejscowości "Hełm" i co jak co miało to pewny urok. Raf 667 popieram że teraz wszyscy tylko te %*#@ "empechujki" ściągaja Crying or Very Sad .
Odpowiedz

No ba!Bo przecież listy wysyła się bo ma to swój niesamowity klimat.Ten co tylko stuka mejle,ściąga mp3 nie pozna tego uroku.I gada ci jeden z drugim,że listy,ziny to marnowanie czasu bo można sobie mejla napisać i webzina czytnąć.Zresztą cicho bo znowu przeprowadzą na mnie zmasowany atak Smile .

Nie pisałeś przypadkiem z Marcinem K. ze Strzykawy?
Odpowiedz

Cronos napisał(a):Raf 667 popieram że teraz wszyscy tylko te %*#@ "empechujki" ściągaja

skocz z mostu

raf667 napisał(a):No ba!Bo przecież listy wysyła się bo ma to swój niesamowity klimat.

Jak dla kogo

raf667 napisał(a):Ten co tylko stuka mejle,ściąga mp3 nie pozna tego uroku

Wez mnie nie doluj

raf667 napisał(a):I gada ci jeden z drugim,że listy,ziny to marnowanie czasu bo można sobie mejla napisać i webzina czytnąć.

Ojojoj

raf667 napisał(a):Zresztą cicho bo znowu przeprowadzą na mnie zmasowany atak

Ojojoj
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości