Podziemie -
raf667 - 11-19-2006
Właśnie,właśnie.Czy w dzisiejszych czasach gdzie bycie metalowcem polega na posiadaniu 10giga mp3,masy bluz zespołów które się ledwo słyszało na uszy,gadzetów w stylu pieszczochy,krzyże itd. czy ktoś z Was interesuje się podziemiem?Wiecie,wysyłaniem kopert wypchanych ulotkami,wymianą demek,czytaniem zinów,pisaniem listów.Choć pewnie większość będzie się zastanawiała o czym ja tu mówię

...Jakie ziny,jakie listy?Przecież teraz są maile a muzę to się z neta ściąga.
-
Valhalla - 11-19-2006
dajcie mu bana, plisss
-
Ambivalent - 11-19-2006
No akurat email to duze ulatwienie i nie widze w tym nic pozerskiego itp.
-
raf667 - 11-20-2006
Ambivalent napisał(a):No akurat email to duze ulatwienie i nie widze w tym nic pozerskiego itp.
Nie mówię,że maile są pozerskie.Chodzi mi o to że nie ma to jak dostać zwykły,pisany na kartce papieru list.
Valhalla napisał(a):dajcie mu bana, plisss
Dajcie jej bana pliss...DLATEGO BO się czepia a nie sprecyzuje o co chodzi.
-
Ambivalent - 11-20-2006
raf667 napisał(a):Nie mówię,że maile są pozerskie.Chodzi mi o to że nie ma to jak dostać zwykły,pisany na kartce papieru list.
Ale wniosek z Twojej wypowiedzi mozna taki wyciagnac. A co do listow - fakt, czasem fajnie jest jakis dostac ,co nie zmienia faktu ,ze internet to wlasciwie raj dla andergrałndu.
Re: Podziemie -
Rumian - 11-20-2006
raf667 napisał(a):Właśnie,właśnie.Czy w dzisiejszych czasach gdzie bycie metalowcem polega na posiadaniu 10giga mp3,masy bluz zespołów które się ledwo słyszało na uszy,gadzetów w stylu pieszczochy,krzyże itd. czy ktoś z Was interesuje się podziemiem?Wiecie,wysyłaniem kopert wypchanych ulotkami,wymianą demek,czytaniem zinów,pisaniem listów.Choć pewnie większość będzie się zastanawiała o czym ja tu mówię
...Jakie ziny,jakie listy?Przecież teraz są maile a muzę to się z neta ściąga.

bardzo znaczej ilosci demek nie da sie przeciez w dzisiejszych czasach kupic, a malo kto chce udostepniac swoj adres, wiec sciaganie z neta kawalkow undergorundowych kapel tez pozerskie chyba nie jest, prawda? zreszta dokladnie jak powiedzial Ambivalent - internet to raj dla undergroundu i jego rozwoju
-
Necro Desecrator - 11-20-2006
hihihi
-
raf667 - 11-20-2006
Rumian napisał(a):malo kto chce udostepniac swoj adres

hock:

hock: Chyba żartujesz...

hock:

hock: Wystarczy napisać list do jakiegokolwiek zespołu a gdy Ci odpiszą dostaniesz mnóstwo ulotek z adresami.Skoro teraz są wielkie problemy ze zdobywaniem demówek to ciekawe jak metalowcy radzili sobie w latach 80tych?Oj co jak co ale widać że o podziemiu pojęcia nie macie.
Cytat:internet to raj dla undergroundu i jego rozwoju
W takim razie ciekawe dlaczego większość zespołów i zinów bluzga na niego?Ja mam kontakt ze sporą ilością bandów i radzimy sobie bez netu.
-
Tomash - 11-20-2006
raf667 napisał(a):Cytat:
internet to raj dla undergroundu i jego rozwoju
W takim razie ciekawe dlaczego większość zespołów i zinów bluzga na niego?Ja mam kontakt ze sporą ilością bandów i radzimy sobie bez netu
bo chcą pokazać jacy to są andergrandowi i oldskulowi. Internet to prawdziwe zbawienie dla młodych kapel(wiem coś o tym

).
-
statekx - 11-20-2006
raf667 napisał(a):widać że o podziemiu pojęcia nie macie.
Cytat:Ja mam kontakt ze sporą ilością bandów i radzimy sobie bez netu.
Blagam, naucz nas sekretnego podziemia i odpowiedz na pytanie: jak ty to robisz, ze jestes taki true?
-
Ambivalent - 11-20-2006
raf667 napisał(a):W takim razie ciekawe dlaczego większość zespołów i zinów bluzga na niego?
Hmm... bo ja wiem... moze dlatego ,ze to idioci albo debile ?
raf667 napisał(a):Ja mam kontakt ze sporą ilością bandów i radzimy sobie bez netu.
Szacun. Tylko teraz powiedz mi - po co sobie zycie utrudniac ? No chyba ,ze to poprostu sprawia wam frajde.
A tak swoja droga - skoro interenet jest taki fe i ble to co Ty tutaj robisz ?
-
Rumian - 11-20-2006
Ambivalent napisał(a):raf667 napisał(a):W takim razie ciekawe dlaczego większość zespołów i zinów bluzga na niego?
Hmm... bo ja wiem... moze dlatego ,ze to idioci albo debile ?
raf667 napisał(a):Ja mam kontakt ze sporą ilością bandów i radzimy sobie bez netu.
Szacun. Tylko teraz powiedz mi - po co sobie zycie utrudniac ? No chyba ,ze to poprostu sprawia wam frajde.
A tak swoja droga - skoro interenet jest taki fe i ble to co Ty tutaj robisz ?
dokladnie o to samo chcialem zapytac, czy nasz nowy TRV kolega przyszedl tu szerzyc poglady ze internet nie jest TRV?
-
Necro Desecrator - 11-20-2006
Gość sieje zniszczenie jak mało kto!
-
Rumian - 11-20-2006
Necro Desecrator napisał(a):Gość sieje zniszczenie jak mało kto!
Prawda? jeszcze ten nick i 667 hmm to jakby wieksze ZŁO niz 666, a i avatar masakryczny! nie ma co, juz sram ze strachu przed legionistami
-
ReTuRn - 11-20-2006
Moze to hegemon88 w przebraniu, bo tego coś ostatnio brakuje straszliwie.