• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podziemie

Flying Corpse napisał(a):Buehehehehe,ales andergrałndowy,prawdziwi maniacy mieliby kolekcje na kilku nosnikach bootlegi itd.ale nie Ty kupujesz tanie demka i ściagasz w chuj mp3 kazdej znanej kapeli bo płyty wiecej kosztują...lol,jakkogoś nie stac na płytke to zawsze tam moszna z jakiegoś allegro czy cuś,ale nie,bo mozna śicagnac i kreawać na forach na wielkiego undergroundowca
Może najpierw naucz się ortografii analfabeto, a potem pisz posty. I czytaj dokładnie wypowiedzi bo potem sens gubisz. A może to dla ciebie za dużo literek co?
Odpowiedz

Azorius napisał(a):Może najpierw naucz się ortografii analfabeto, a potem pisz posty. I czytaj dokładnie wypowiedzi bo potem sens gubisz. A może to dla ciebie za dużo literek co?

Zamknij się już do cholery Surprised ....Kompromitujesz mnie....heheheheheh
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Zamknij się już do cholery ....Kompromitujesz mnie....heheheheheh
To ciebie nie dotyczy więc się nieodzywaj.
Odpowiedz

Cytat:Grozisz wklejeniem kolejnego zdjęcia?

Nawet kilku
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

HeavyMusic.pl napisał(a):KubusPuchatek - czyli mam rozumieć, że powinniśmy słuchać tylko tego co wydaje od XX lat płyty? Bo tak odbieram Twojego posta, że liczy się i jest dobre tylko to co siedzi na scenie kilkanaście lat. Jakbyśmy słuchali tylko tego co XX lat jest na rynku ta muzyka szybko by się wypaliła

Moze wyjde tu na lekkiego ignoranta ale powiem Ci z,e im dluzej slucham tej muzyki tym bardziej dochodze do wniosku ,ze te klasyczne kapele, te, ktore pchaly to wszystko do przodu, ktore tworzyly wszystkie "sceny" poprostu sa lepsze. Szkoda mi czasu na sluchanie bandow, ktore miksuja np. cos ze Slejaa, Destrakszon, Manowar skoro moge sobie zapuscic oryginaly i na 99 % beda mial wieksza frajde ze sluchania tego. Oczywiscie sa tez mlode zepoly, ktore wnosza powiew swiezosci (np. Mastodon) i chawała im za to !
Odpowiedz

Azorius napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Buehehehehe,ales andergrałndowy,prawdziwi maniacy mieliby kolekcje na kilku nosnikach bootlegi itd.ale nie Ty kupujesz tanie demka i ściagasz w chuj mp3 kazdej znanej kapeli bo płyty wiecej kosztują...lol,jakkogoś nie stac na płytke to zawsze tam moszna z jakiegoś allegro czy cuś,ale nie,bo mozna śicagnac i kreawać na forach na wielkiego undergroundowca
Może najpierw naucz się ortografii analfabeto, a potem pisz posty. I czytaj dokładnie wypowiedzi bo potem sens gubisz. A może to dla ciebie za dużo literek co?
ssij?
Odpowiedz

Odwal się ignorancie.Posiadasz tylko takie słownictwo, nie stać cię na nic innego? Wysil ten swój mały móżdżek.
Odpowiedz

Azor, siad
Odpowiedz

Ty się nie wtrącaj wariacie.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Moze wyjde tu na lekkiego ignoranta ale powiem Ci z,e im dluzej slucham tej muzyki tym bardziej dochodze do wniosku ,ze te klasyczne kapele, te, ktore pchaly to wszystko do przodu, ktore tworzyly wszystkie "sceny" poprostu sa lepsze. Szkoda mi czasu na sluchanie bandow, ktore miksuja np. cos ze Slejaa, Destrakszon, Manowar skoro moge sobie zapuscic oryginaly i na 99 % beda mial wieksza frajde ze sluchania tego. Oczywiscie sa tez mlode zepoly, ktore wnosza powiew swiezosci (np. Mastodon) i chawała im za to !

A jak te bandy padną ze starości to co zrobisz?A nowych,fajnych nie będzie bo nie chciało się ludziom nimi interesować.I będą powstawały kapele które bez miliona reklam w Mysticu nie dadzą sobie rady.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):A jak te bandy padną ze starości to co zrobisz?

Cholera wie jak to bedzie wygladac ale na pewno dalej bede sluchal ich plyt.

raf667 napisał(a):A nowych,fajnych nie będzie bo nie chciało się ludziom nimi interesować.

Jesli beda warci uwagi to wreszczie ktos ich znajdzie i wyciagnie na szerokie wody.

raf667 napisał(a):I będą powstawały kapele które bez miliona reklam w Mysticu nie dadzą sobie rady.

Witamy w Polsce
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Cholera wie jak to bedzie wygladac ale na pewno dalej bede sluchal ich plyt.

Ale nowych byś sobie nie posłuchał?
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Cholera wie jak to bedzie wygladac ale na pewno dalej bede sluchal ich plyt.

Ale nowych byś sobie nie posłuchał?

Jesli beda jakies nowe plyty warte mojej uwagi to na pewno po nie siegne.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Jesli beda jakies nowe plyty warte mojej uwagi to na pewno po nie siegne.

A tych może zbraknąć przez takie sytuacje...
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Jesli beda jakies nowe plyty warte mojej uwagi to na pewno po nie siegne.

A tych może zbraknąć przez takie sytuacje...

Mysle ,ze tym ,ktorzy na tym zarabiaja bedzie zalezec na promowaniu jak najlepszych, wiec jestem spokojny. Cos na pewno sie znajdzie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości