• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Plaga debilstwa

Do dance:

toś się wreszcie w swoim temacie odezwał.
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum. Mad
I kto to pisze... :?
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum. Mad
I kto to pisze... :?

ktos kto szuka ciekawych informacji u ludzi, jednkaże coraz gorzej z tym jest... bo tu sa wszyscy mądrzy i co drugi to sie przemądrza przekrzykuje, a w rezlutacie wychodzi misz-masz czyli jedna wielka hołota ! czlowiek by sie z dzieckiem szybciej dogadał niż z niektórymi z was... niestety brutalna ale i słodka prawda...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

I kto to pisze...
Wink
Odpowiedz

breakdance napisał(a):ktos kto szuka ciekawych informacji u ludzi, jednkaże coraz gorzej z tym jest... bo tu sa wszyscy mądrzy i co drugi to sie przemądrza przekrzykuje, a w rezlutacie wychodzi misz-masz czyli jedna wielka hołota ! czlowiek by sie z dzieckiem szybciej dogadał niż z niektórymi z was... niestety brutalna ale i słodka prawda...

Toż ci do ciężkiej chloery udzielamy nieraz tych informacji !!! a, że jesteś za tępy by do twej zakutej pały one dotarły... coż... to właśnie jest brutalna ale już wcale nie tak słodka prawda.

Racja, tu się zgodzę, ty nieraz byś się z dzieckiem na sto procent lepiej dogadał. Wszyscy mądrzy... a cóż w tym złego? to że się do tej grupy z całą absolutnie pewnością nie zaliczasz?

Przedewszystkim trochę pokory chłopcze..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

cieć malinowy napisał(a):Toż ci do ciężkiej chloery udzielamy nieraz tych informacji !!! a, że jesteś za tępy by do twej zakutej pały one dotarły... coż... to właśnie jest brutalna ale już wcale nie tak słodka prawda.

Racja, tu się zgodzę, ty nieraz byś się z dzieckiem na sto procent lepiej dogadał. Wszyscy mądrzy... a cóż w tym złego? to że się do tej grupy z całą absolutnie pewnością nie zaliczasz?

Przedewszystkim trochę pokory chłopcze...

odbijanie postów jest dziecinne i argumentuje twój brak mózgu i alibi. ja jestem szcześliwy ze nie naleze do pojebów heh... a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami Laughing. na pokore to trza sobie zasłużyc i być kimś - a nie cieciem...
Odpowiedz

Nie, dziecinne to jest twoje upieranie się przy swoim i ciągłe odsączone z argumentów przegadywanie się, kończę dyskusję z tobą ćwoku bo jest ona bezcelowa. Zaoraj siebie, t.s. & t.s. i swojego psa.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

You Lose... Laughing
Odpowiedz

Epilog "dyskusji" :

Tak, ciesz się gówniarzu, kto tu mówił o dziecinnych zagrywkach... Dojrzałość to umieć wycofać się z dyskusji z infantylnym imbecylem.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Epilog "dyskusji" :

Tak, ciesz się gówniarzu, kto tu mówił o dziecinnych zagrywkach... Dojrzałość to umieć wycofać się z dyskusji z infantylnym imbecylem.

moja puenta: to nie jest zadna dziecinna zagrywka tylko pokazanie kto ma racji, a kto bredzi ! a dojrzałość to umieć rozmawiać - a zeby rozmawiać trza miec argumenty ! żegnam - Right Next Door To The Hell's
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):[ żegnam - Right Next Door To The Hell's

alleluja!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

bez jaj.... dance odchodzi z forum????? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Smile Smile Smile Big Grin Big Grin Big Grin Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

papa, jak mi przykro.... Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum????? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Smile Smile Smile Big Grin Big Grin Big Grin Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem... Laughing
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum????? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Smile Smile Smile Big Grin Big Grin Big Grin Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem... Laughing

twój stary cię zawołał, że na chwilę zamilkłeś?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):

twój stary cię zawołał, że na chwilę zamilkłeś?

jak już wcześniej mówiłem... The End...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości