10-21-2005, 06:00 PM
Do dance:
toś się wreszcie w swoim temacie odezwał.
toś się wreszcie w swoim temacie odezwał.
Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum.I kto to pisze... :?
R_amze_S napisał(a):Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum.I kto to pisze... :?
breakdance napisał(a):ktos kto szuka ciekawych informacji u ludzi, jednkaże coraz gorzej z tym jest... bo tu sa wszyscy mądrzy i co drugi to sie przemądrza przekrzykuje, a w rezlutacie wychodzi misz-masz czyli jedna wielka hołota ! czlowiek by sie z dzieckiem szybciej dogadał niż z niektórymi z was... niestety brutalna ale i słodka prawda...
cieć malinowy napisał(a):Toż ci do ciężkiej chloery udzielamy nieraz tych informacji !!! a, że jesteś za tępy by do twej zakutej pały one dotarły... coż... to właśnie jest brutalna ale już wcale nie tak słodka prawda.
Racja, tu się zgodzę, ty nieraz byś się z dzieckiem na sto procent lepiej dogadał. Wszyscy mądrzy... a cóż w tym złego? to że się do tej grupy z całą absolutnie pewnością nie zaliczasz?
Przedewszystkim trochę pokory chłopcze...
Vomitor napisał(a):Epilog "dyskusji" :
Tak, ciesz się gówniarzu, kto tu mówił o dziecinnych zagrywkach... Dojrzałość to umieć wycofać się z dyskusji z infantylnym imbecylem.
Dance Of Death napisał(a):[ żegnam - Right Next Door To The Hell's
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem...
Vomitor napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem...
twój stary cię zawołał, że na chwilę zamilkłeś?