• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pink Floyd

Waters faktycznie ma lepszy set (i gra "Set The Controls For The Heart Of The Sun") jednak z uwagi na mój stosunek do Gilmoura, a przede wszystkim na jego grę wolę jego koncert. Bardzo wątpię, by Waters miał w zespole gitarzystę klasy Davida.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam napisał(a):Bardzo wątpię, by Waters miał w zespole gitarzystę klasy Davida.

Juz kiedys gral z Claptonem...
Odpowiedz

Miałam na myśli obecny skład zespołu Watersa ;P
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

smutna wiadomośc..
http://arts.guardian.co.uk/news/obituary...52,00.html
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

To odpowiednia okazja, by włączyć którąś z płyt z jego udziałem.
Odpowiedz

Eh, przykre. Bardzo lubie płyty Floyd'ów z jego udziałem ...

[*]
Odpowiedz

Odszedł od nas kolejny wielki muzyk... [i]
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Choć od wielu lat w głębokim cieniu, jakby nie było postać legendarna. Szacunek...

Shine On You Crazy Diamond...
Odpowiedz

Niepublikowany film z Sydem Barrettem

Zaledwie tydzień po śmierci Syda Barretta archiwiści znaleźli niepublikowany wcześniej film z udziałem legendarnego wokalisty grupy Pink Floyd.
Odpowiedz

Zapraszam narazie nic wielkiego mam nadzieje ze ktos pomoze i z mila checia ktos popisze ze mna bo fanow PF nie brakuje chyba Question

http://www.wishyouwerehere.fora.pl/
+++SLAYER+++
Odpowiedz

Lubie fluid. Rózowy tymbardziej.
Odpowiedz

skinless - spierdalaj.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Nie lubie i nie slucham.. Maja jeden fajny utwor (Another Brick In The Wall) i jeden przecietny (Careful With That Axe Eugene).. Reszta nie podchodzi mi wybitnie..
Nie ma to jak nie przesłuchac płyty zespolu i sie wypowiadac. Genialnie ^^
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

Echoes napisał(a):
Dżemik napisał(a):Nie lubie i nie slucham.. Maja jeden fajny utwor (Another Brick In The Wall) i jeden przecietny (Careful With That Axe Eugene).. Reszta nie podchodzi mi wybitnie..
a ja nie widze żeby tam pisało że nie przesłuchał ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
Echoes napisał(a):
a ja nie widze żeby tam pisało że nie przesłuchał ?
Moim zdaniem bynajmniej Shine On You Crazy DIamond dla kazdego człowieka interesującego sie rockiem powinno/powinnien zauwazyc ze jest piekne. On twierdzi,ze jedna tylko piosenka jest dobra. Nieprawda. Albo nie potrafi sie wczuc albo nie wiele z tych utworów zna. Przypominam,ze PF to zespół wszech czasow acz moze go nie lubic, ale doceniac powinnien. I byc obiektywnym w owym ocenianiu. Nie musi w tym jezdzic Ale jesli juz wsiada to wypada miec prawo jazdy.
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości