• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pink Floyd

http://muzyka.onet.pl/mr,1117323,wiadomosci.html

Mam nadzieję, że takiego wydarzenia jak występ PF telewizja nie pominie w swojej transmisji z tych koncertów.
Odpowiedz

Najlepiej by bylo gdyby pokazany zostal tylko koncert z Londynu.. Ale za to w calosci.. No i moze jeszcze wystep Jamiroquai z Paryza.. :]

A o to czy zobaczymy PF w tv martwic sie chyba nie trzeba.. Toz to glowna gwiazda calego Live 8..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Najlepiej by bylo gdyby pokazany zostal tylko koncert z Londynu.. Ale za to w calosci.. No i moze jeszcze wystep Jamiroquai z Paryza.. :]

A o to czy zobaczymy PF w tv martwic sie chyba nie trzeba.. Toz to glowna gwiazda calego Live 8..
Londyn po prostu ma najlepszy skład oby realizatorzy to zauważyli. Mam nadzieję, że Twoje zapewnienia co do PF też się sprawdzą.
Odpowiedz

http://tvn.pl/06,1234403,nagoraco.html

choc raz ktoras telewizja stanela na wysokosci zadania :]
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

oż!
no normalnie aż się uśmiechnęłam, choć dziś sięna to nie zanosiło ;)
Odpowiedz

no widzisz jak to Tasiorro potrafi uszczesliwic kobiete;DDD
Odpowiedz

Nie odciagna mnie od telewizora nawet ciagnikiem!

Pink Floyd powraca choc na moment!!!! Alleluja!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

eheh nagram sobie i bede oglądał w kolkoWink
a tak nawiasem mowiac moze wyjdzie z tego jakas nowa plytka Floydow z Watersem ? Big GrinD sam juz chyba w to nie wierze...
Odpowiedz

spoko ja być zadowolony Smile
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):eheh nagram sobie i bede oglądał w kolkoWink
a tak nawiasem mowiac moze wyjdzie z tego jakas nowa plytka Floydow z Watersem ? Big GrinD sam juz chyba w to nie wierze...
A może ktoś wpadnie na genialny pomysł i powstanie jakieś dvd z całej tej imprezy - oczywiście zawierające występ Floydów? Smile To było by coś.
Na płytkę z Watersem mimo wszystko szans już chyba nie ma, choć kto wie... Wcześniej niemożliwym wydawał się w ogóle wspólny występ, więc może coś się ruszyło.
Odpowiedz

wątpie w dvd poniewaz mają grac tylko 4 kawalki (w tym 3 z DSOTM)
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):wątpie w dvd poniewaz mają grac tylko 4 kawalki (w tym 3 z DSOTM)
Ale nie chodzi mi o sam występ Pink Floyd, bo wiadomo, że było by to nieopłacalne, a o całą imprezę, która jest przecież wielkim wydarzeniem.
Odpowiedz

A mialem nadzieje na "Sorrow", lub "Learning to fly" zagrane z Watersem...
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):wątpie w dvd poniewaz mają grac tylko 4 kawalki (w tym 3 z DSOTM)

Zgadnijmy: Money, Time, Us and them i Another brick in the wall part two, ewentualnie wish you were here Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tez tak typuje...

Aczkolwiek "Us and them" to moj ulubiony ich kawalek, zaraz po "Comfortably numb"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości