• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pink Floyd

Echoes napisał(a):Moim zdaniem bynajmniej Shine On You Crazy DIamond dla kazdego człowieka interesującego sie rockiem powinno/powinnien zauwazyc ze jest piekne. On twierdzi,ze jedna tylko piosenka jest dobra. Nieprawda. Albo nie potrafi sie wczuc albo nie wiele z tych utworów zna. Przypominam,ze PF to zespół wszech czasow acz moze go nie lubic, ale doceniac powinnien. I byc obiektywnym w owym ocenianiu. Nie musi w tym jezdzic Ale jesli juz wsiada to wypada miec prawo jazdy.

pierdolisz...
Odpowiedz

Yogurt napisał(a):
Echoes napisał(a):Moim zdaniem bynajmniej Shine On You Crazy DIamond dla kazdego człowieka interesującego sie rockiem powinno/powinnien zauwazyc ze jest piekne. On twierdzi,ze jedna tylko piosenka jest dobra. Nieprawda. Albo nie potrafi sie wczuc albo nie wiele z tych utworów zna. Przypominam,ze PF to zespół wszech czasow acz moze go nie lubic, ale doceniac powinnien. I byc obiektywnym w owym ocenianiu. Nie musi w tym jezdzic Ale jesli juz wsiada to wypada miec prawo jazdy.

pierdolisz...
Zalezy w jakim sensie.
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

A ja Pink Floyd lubie, ale nie doceniam
Odpowiedz

<wali głową w ściane>
<rozpierdala klawiature ze złości>

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ło la boga ^ bożesz ty moj... Mad
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

franek napisał(a):A ja Pink Floyd lubie, ale nie doceniam
super ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
super ...
No to stwórz mi, w podskokach, obiektywną listę zespołów, którym UZNANIE się NALEŻY. Nie dostrzegasz w tym małej nutki nonsensu?

A ten cały Echoes śmierdzi mi "rockalisowskim" typem użytkownika: pseudo-intelektualista i beton ;/
Odpowiedz

warsadal napisał(a):A ten cały Echoes śmierdzi mi "rockalisowskim" typem użytkownika: pseudo-intelektualista i beton ;/
O to, to, to! Znalazła się 'znawczyni', co słucha 'ambitnej' muzy :? I na sam początek wyskakuje z postem, że punk trzeba zaorać
:? O zgrozo po prostu ... Jak ja nie lubię takich ludzi, co to usiłują udawać obeznanych i wszystko wiedzących ...
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
warsadal napisał(a):A ten cały Echoes śmierdzi mi "rockalisowskim" typem użytkownika: pseudo-intelektualista i beton ;/
O to, to, to! Znalazła się 'znawczyni', co słucha 'ambitnej' muzy :? I na sam początek wyskakuje z postem, że punk trzeba zaorać
:? O zgrozo po prostu ... Jak ja nie lubię takich ludzi, co to usiłują udawać obeznanych i wszystko wiedzących ...
A na domiar wszystkiego myli "bynajmniej" z "przynajmniej" Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):A na domiar wszystkiego myli "bynajmniej" z "przynajmniej" Laughing Laughing Laughing
No, to już swoją drogą Wink No i żeby było śmieszniej ... To jest dziewczyna. Wszyscy chyba myślą, że to koleś Smile
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
warsadal napisał(a):A na domiar wszystkiego myli "bynajmniej" z "przynajmniej" Laughing Laughing Laughing
No, to już swoją drogą Wink No i żeby było śmieszniej ... To jest dziewczyna. Wszyscy chyba myślą, że to koleś Smile
W temacie o crust/punk wydała się Smile
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Danzig napisał(a):
super ...
No to stwórz mi, w podskokach, obiektywną listę zespołów, którym UZNANIE się NALEŻY. Nie dostrzegasz w tym małej nutki nonsensu?
Ja ? pieprzy mnie to komu się należy uznanie ... napewno zespołom coś wnoszącym do muzyki z których czerpią następne pokolenia ... choćby klasyki : Black Sabbath , Venom , Celtic Frost , Led Zeppelin itp ... zresztą moje "super" nie odnosiło się do tego że on nie docenia Pink Floyd bo ja właściwie ich nie słucham i nie mam o nich zdania ...
Odpowiedz

A listę, jej zdaniem, wartościwych zespołów punkowych żywcem zerżnęła z wikipedii (pod hasłem "punk") Laughing Pewnie PF zna też tyle, co wyczytała w necie Laughing

Głupia, głupia, głupia baba! ;P
Odpowiedz

ale widze że i tak narazie dość łagodnie traktujecie Big Grin jakieś przywileje dla kobiet ? Big Grin
Odpowiedz

Danzig, nie skumales ironii (czy tam celowej prowokacji) dot. w/w uzytkowniczki. szczerze powiedziawszy, slucham nieco innej muzyki niz wiekszosc forum totez dla mnie zupelnie inne zespoly 'wniosly cos nowego', tylko denerwuje mnie to ze inni maja tylko 'jedyny sluszny' poglad.

warsadal wlasciwie wyczerpal temat dot. echoes i obiektywizmu..
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości