05-30-2005, 05:03 PM
napisz to po polsku to pogadamy
po prostu nie rozumiem co ty przez to chciales powiedziec..

Arcos napisał(a):Boże zrobiłem se pirata który wygląda jak orginał tylko płyty nie są orginalne bo zwykłe CD-R no i nie wiem czy można coś zrobić aby wyglądały jak orginał
deathless napisał(a):Arcos napisał(a):Boże zrobiłem se pirata który wygląda jak orginał tylko płyty nie są orginalne bo zwykłe CD-R no i nie wiem czy można coś zrobić aby wyglądały jak orginał
Myślę, że i tak już dużo zrobiłeś.
qsiarz napisał(a):pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :dNightwish i "High Hopes"? Nie wyobrażam sobie tego, nie z tym wokalem.
ReTuRn napisał(a):Wszystkie utwory PF sa tak ostre, jak maja byc... Aczkolwiek bywaly covery, zagrane bardzo ciekawie, a inaczej niz w orginale (po raz 3 przyklad z Toolem i CN, zastanawiam sie jeszcze nad "Goodbye Blue Sky" zagranym przez SoaD, nie bylo najgorzej...)"Goodbye Blue Sky" w ich wykonaniu podobało mi się. Słyszałem ich wykonaniu z jakiegoś koncertu w USA. Wypadło przyjemnie.
Kamael napisał(a):qsiarz napisał(a):pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :dNightwish i "High Hopes"? Nie wyobrażam sobie tego, nie z tym wokalem.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Kamael napisał(a):qsiarz napisał(a):pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :dNightwish i "High Hopes"? Nie wyobrażam sobie tego, nie z tym wokalem.