08-02-2007, 09:37 AM
Pidżama... cóż, teraz staram się przekonać, bo rzeczywiście muzyka czasem bardzo fajna, ale Grabaż niestety ma u mnie wielki minus za piosenkę któregoś z jego projektów zwanego Strachy na Lachy pod tytułem "Dzień dobry, kocham Cię". Nie wypowiem się na jej temat, załamałam się i trudno było mi wyjść ze wstrząsu ^^ 0_o.
Ale sama Pidżama - mało znam, ale to co znam, lubię, słucham czasem, na koncercik bym się wybrała jakby gdzieś był w okolicy.
Co do Bułgarskiego to miałam okazję słuchać na obozie wraz z grupką kumpli na obozie (na pięcioosobowej rockotece haha), i całkiem niezłe według mnie. Podobało mi się, czasami słucham wybiórczych kawałków. Teksty Grabaża trzeba troche 'porozkminiać', ale w sumie to jest dość ciekawe w muzyce, że nie jest taka oczywista dla wszystkich....(nawet jeśli rozumie ją tylko autor...)
Ale sama Pidżama - mało znam, ale to co znam, lubię, słucham czasem, na koncercik bym się wybrała jakby gdzieś był w okolicy.
Co do Bułgarskiego to miałam okazję słuchać na obozie wraz z grupką kumpli na obozie (na pięcioosobowej rockotece haha), i całkiem niezłe według mnie. Podobało mi się, czasami słucham wybiórczych kawałków. Teksty Grabaża trzeba troche 'porozkminiać', ale w sumie to jest dość ciekawe w muzyce, że nie jest taka oczywista dla wszystkich....(nawet jeśli rozumie ją tylko autor...)
`prawdziwe ja - to kim jesteś, nie kogo z ciebie uczyniono...
^^^
I need to watch things die... from a good safe distance
^^^
I need to watch things die... from a good safe distance