- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Na + smolarek, jelen
Na - cala reszta
"Janasowy diament" prawie jak diament Barcelony
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Czy polskim kibicom pozostaje coś innego, niż filozofia stoicka?
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
No co za niefart... ten mecz to jedna wielka porażka, zamiast zwycięstw zbieramy... porażki, do kolekcji został nam mecz z Kostaryką i Niemcami. Wunderbar.
Przykrą rzeczą jest oglądać przegraną ;/
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Juz nie pierdolcie o tym Franku, z taka skutecznoscia jaka ostatnio prezentował to gowno by zdziałał.
W sumie szkoda mi Janasa ,ze ma takich słabych zawodnikow do dyspozycji.
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
szkoda ci janasa? a kurwa widziales smolarka jak zapierdalal jak glupi? z jego szybkoscia moglby zrobic duzo.. ale... no wlasnie ale, byl zle ustawiony, zle podawali, to kurwa nie jest wina jednej osoby *trenera*.. to jest porazka calego zespolu... baa kurwa calego kraju, no ja pierdole z ekwadorem przejebac tyle.. to przechodzi ludzkie pojecie..
no coz, ja nie bede komentowal wiecej bo szkoda literek na mojej klawiaturze... ide wypic 6 juz piwo albo i 7... albo nawet 8... byle by nie myslec o tym pogromie stulecia :/
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
O czym wy tu pierdolicie? Zawodnicy dali z siebie co mogli, a to, że w grze brak było widać jakiejkolwiek myśli taktycznej i sposobu na przeciwnika to już chyba nie ich wina, czyż nie? Selekcjoner ma do dyspozycji słabych zawodników? Przepraszam, ale kto podjął decyzję o wzięciu takich a nie innych graczy na mundial, jego stara? Słowem - zaorać pana j., o tym, że sprzedał mistrzostwa mówiłem już dawno. W razie potrzeby mogę rozwinąć wątek.
Rotfl'n'lol