05-23-2006, 01:54 PM
Kamael napisał(a):Berbatov podobno sam wybrał Tottenham, czego nie potrafię zrozumieć (bo to jednak mimo wszystko inna klasa i tradycja), ale wcale mnie nie martwi, bo jakoś nie widziałbym dla niego miejsca w drużynie - za wysokie progi.
Czy ja wiem. Van Nisterlooy to moze nie jest, ale calkiem przyzwoity z niego kopacz i mysle, ze te 15 goli w sezonie by strzelil.
Cytat:Była mowa o Carricku, ale chyba sprawa upadnie, bo Ferguson stwierdził, że na Wyspach nie ma odpowiedniego piłkarza, który mógłby z powodzeniem zastąpić Keane'a. A szkoda, bo Carrick moim zdaniem też by się przydał, z Diarrą mogliby stworzyć naprawdę mocny środek pola,
Lepiej, zeby Ferguson jednak zainteresowal sie Carrickiem, bo Diarra odrzucil wczoraj gotowa juz umowe z ManUtd i kazal swojemu menadzerowi jechac do Madrytu.
Cytat:a trzeba jeszcze doliczyć Scholesa wracającego po kontuzji, a to mimo wieku ciągle przecież kluczowy piłkarz United. Mowa oczywiście jak wiadomo była o Riquelme, przymierzany był też Aldo Duscher z Deportivo (znany chyba najbardziej z faulu, po którym Beckham nabawił się ciężkiej kontuzji i prawie nie pojechał na mistrzostwa),
Szkoda, ze Ferguson nie wlaczyl sie w walke o Rosicky'ego. Imho lepiej pasowalby do druzyny niz Riquelme, czy Duscher.
Cytat:dosyć dużo piszę się o wymianie Ruuda na Torresa i dopłaceniu przez MU jakiejś sumy,
Nie, nie. O tym panu zapomnij.

Cytat:Haha, słyszałem o opcji ataku w Liverpoolu Morientes - Raul ;D. Wcale by mnie to nie smuciło, byłby jeden rywal do mistrzostwa mniej ; ). Tak na poważnie jakoś nie chce mi się wierzyć, by Rafa rzeczywiście coś takiego planował. Obaj panowie już powinni dać sobie spokój z grą w tej klasy klubach.
A nie zgadzam sie absolutnie. Pomysl sprowadzania do Anglii Hiszpanow jest durny, ale imho zarowno Raul, jak i Morientes moga jeszcze spokojnie grac w najlepszych klubach Europy. Tyle, ze powinny to byc druzyny z Hiszpanii, ew. Wloch.
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)