• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Kamael napisał(a):Berbatov podobno sam wybrał Tottenham, czego nie potrafię zrozumieć (bo to jednak mimo wszystko inna klasa i tradycja), ale wcale mnie nie martwi, bo jakoś nie widziałbym dla niego miejsca w drużynie - za wysokie progi.

Czy ja wiem. Van Nisterlooy to moze nie jest, ale calkiem przyzwoity z niego kopacz i mysle, ze te 15 goli w sezonie by strzelil.

Cytat:Była mowa o Carricku, ale chyba sprawa upadnie, bo Ferguson stwierdził, że na Wyspach nie ma odpowiedniego piłkarza, który mógłby z powodzeniem zastąpić Keane'a. A szkoda, bo Carrick moim zdaniem też by się przydał, z Diarrą mogliby stworzyć naprawdę mocny środek pola,

Lepiej, zeby Ferguson jednak zainteresowal sie Carrickiem, bo Diarra odrzucil wczoraj gotowa juz umowe z ManUtd i kazal swojemu menadzerowi jechac do Madrytu.

Cytat:a trzeba jeszcze doliczyć Scholesa wracającego po kontuzji, a to mimo wieku ciągle przecież kluczowy piłkarz United. Mowa oczywiście jak wiadomo była o Riquelme, przymierzany był też Aldo Duscher z Deportivo (znany chyba najbardziej z faulu, po którym Beckham nabawił się ciężkiej kontuzji i prawie nie pojechał na mistrzostwa),

Szkoda, ze Ferguson nie wlaczyl sie w walke o Rosicky'ego. Imho lepiej pasowalby do druzyny niz Riquelme, czy Duscher.

Cytat:dosyć dużo piszę się o wymianie Ruuda na Torresa i dopłaceniu przez MU jakiejś sumy,

Nie, nie. O tym panu zapomnij. Big Grin Wezcie se lepiej Raula lub Ronaldo- do wziecia za okolo 10-15 mln sztuka. ;o

Cytat:Haha, słyszałem o opcji ataku w Liverpoolu Morientes - Raul ;D. Wcale by mnie to nie smuciło, byłby jeden rywal do mistrzostwa mniej ; ). Tak na poważnie jakoś nie chce mi się wierzyć, by Rafa rzeczywiście coś takiego planował. Obaj panowie już powinni dać sobie spokój z grą w tej klasy klubach.

A nie zgadzam sie absolutnie. Pomysl sprowadzania do Anglii Hiszpanow jest durny, ale imho zarowno Raul, jak i Morientes moga jeszcze spokojnie grac w najlepszych klubach Europy. Tyle, ze powinny to byc druzyny z Hiszpanii, ew. Wloch.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Rosicky w Arsenalu
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Szkoda ,że nie dokczekał Mistrzostw...

Czy ja wiem...

Co za chujnia.. [*]
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

[']

Szkoda...Bez wątpienia trener wszechczasów.
Odpowiedz

[']

Az brak mi słów :/
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Cytat:Była mowa o Carricku, ale chyba sprawa upadnie, bo Ferguson stwierdził, że na Wyspach nie ma odpowiedniego piłkarza, który mógłby z powodzeniem zastąpić Keane'a. A szkoda, bo Carrick moim zdaniem też by się przydał, z Diarrą mogliby stworzyć naprawdę mocny środek pola,

Lepiej, zeby Ferguson jednak zainteresowal sie Carrickiem, bo Diarra odrzucil wczoraj gotowa juz umowe z ManUtd i kazal swojemu menadzerowi jechac do Madrytu.

To info podał "As", podobno brukowiec, więc ciągle w to nie wierzę. Tymbardziej, że obecnie Real przecież miał nie prowadzić żadnych rozmów transferowych. Liczę, że chodzi mu jedynie o wyciągnięcie od MU większej kasy, bo to już byłby kolejny konkretnej klasy piłkarz olewający MU i przechodzący gdzie indziej ;/.
A Carrick tak, czy siak by się przydał - pasowałby do MU.

Cytat:
Cytat:a trzeba jeszcze doliczyć Scholesa wracającego po kontuzji, a to mimo wieku ciągle przecież kluczowy piłkarz United. Mowa oczywiście jak wiadomo była o Riquelme, przymierzany był też Aldo Duscher z Deportivo (znany chyba najbardziej z faulu, po którym Beckham nabawił się ciężkiej kontuzji i prawie nie pojechał na mistrzostwa),

Szkoda, ze Ferguson nie wlaczyl sie w walke o Rosicky'ego. Imho lepiej pasowalby do druzyny niz Riquelme, czy Duscher.

Nie wiem, dawno Rosickiego nie widziałem, nie wiem w jakiej teraz jest formie.

Cytat:
Cytat:dosyć dużo piszę się o wymianie Ruuda na Torresa i dopłaceniu przez MU jakiejś sumy,

Nie, nie. O tym panu zapomnij. Big Grin Wezcie se lepiej Raula lub Ronaldo- do wziecia za okolo 10-15 mln sztuka. ;o

Nie myślałem, że tak źle MU życzysz ;D. Gdybym zobaczył Raula w koszulce United, to chyba zacząłbym kibicować Arsenalowi ;D.

Cytat:A nie zgadzam sie absolutnie. Pomysl sprowadzania do Anglii Hiszpanow jest durny, ale imho zarowno Raul, jak i Morientes moga jeszcze spokojnie grac w najlepszych klubach Europy. Tyle, ze powinny to byc druzyny z Hiszpanii, ew. Wloch.

To ja nie zgadzam sie absolutnie... Oglądałem Moro przez cały sezon, Raula w kilku meczach i swojego zdania nie zmienię. Ligi angielska i hiszpańska to już dla nich stanowczo za wysokie progi, a przynajmniej gra w tak klasowych zespołach.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):To info podał "As", podobno brukowiec, więc ciągle w to nie wierzę.

Hehe, fakt. Zapomnialem. Big Grin

Cytat:To ja nie zgadzam sie absolutnie... Oglądałem Moro przez cały sezon, Raula w kilku meczach i swojego zdania nie zmienię. Ligi angielska i hiszpańska to już dla nich stanowczo za wysokie progi, a przynajmniej gra w tak klasowych zespołach.

E. Raul po prostu za dlugo gra w jednej druzynie. Z Realem zdobyl juz wszystko co tylko sie dalo. I to po kilka razy. Po zmianie otoczenia moze by cos ruszylo. A Morientes zwyczajnie nie pasuje do angielskiej pilki i Liverpoolu. Ale zeby od razu spisywac go na straty? Ronaldinho tez nie sprawdzal sie specjalnie w PSG.
Odpowiedz

http://pilka.interia.pl/news?inf=752742
Morientes w Valencii
Odpowiedz

Ten chłop nie długo zwiedzi całą Europe.
Odpowiedz

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1329252,wiadomosc.html[url]
Anglia B....chyba nazwali się tak gdy przegrali.
Oj Erickson może stracić podadę po tych MŚ.[/url]
Odpowiedz

I kij mu w oko Laughing Jak dla mnie, to mogą go nawet teraz wyjebać Big Grin
Odpowiedz

Przecie Erriksonowi końcy się kontrakt po mistrzostwach. Bez względu na to jak Anglicy wypadną na mundialu trener i tak odchodzi Wink Już przecież następce wybrano, tylko nazwiska nie pamiętam Wink
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ten chłop nie długo zwiedzi całą Europe.

Do Vieriego, czy Hasselbainka jeszcze mu troche brakuje. ;] Bardzo fajnie, ze wroci do Hiszpanii. Zobaczymy czy mialem racje mowiac, ze jeszcze nie nalezy spisywac go na straty.

balzac napisał(a):Przecie Erikssonowi końcy się kontrakt po mistrzostwach. Bez względu na to jak Anglicy wypadną na mundialu trener i tak odchodzi Wink Już przecież następce wybrano, tylko nazwiska nie pamiętam Wink

Steve McClaren. Wink Mam nadzieje, ze Errickson szybko pracy nie znajdzie. Przynajmniej w zadnym z czolowych klubow europejskich.

Wie ktos czy sprawa degradacji Juve jest juz przesadzona? Jesli nie, to kiedy zapadnie ostateczna decyzja? I co z innymi klubami, typu Inter?
Odpowiedz

Tam chyba połowa ligi jest umoczona, słyszałem też o Lazio i nawet Milanie. Ciekawi mnie jak sobie z tym wszystkich poradzą - zapewne o wiele lepiej, niż nasz wspaniały PZPN ; ).
Odpowiedz

W kazdym razie bedzie do wziecia sporo ciekawych zawodnikow z promocji. Smile Wspolczuje mojemu kumplowi. Dlugoletni i wierny fan Juve- od jakiegos czasu lepiej z nim tematow o pilce nie poruszac. ;]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości