• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

No Alaves jak na secunde był i tak za mocny, za to dzisiaj Eto już zdążył zapakować dwie bramezy. Będzie dobrze Mad Blaugrana Mad
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash.. Smile Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek.. Smile

Ale juz niekoniecznie lepsze niz np.Poznań ,gdzie z pewnoscią przyszłoby wiecej luda niz na to klepisko w stolycy Big Grin
a oczywiscie zadnej dyskusji nie podlega w tej chwili ze najlepszym stadionem na mecze naszej reprezentacji jest stadion ślaski 8)
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Ale juz niekoniecznie lepsze niz np.Poznań ,gdzie z pewnoscią przyszłoby wiecej luda niz na to klepisko w stolycy Big Grin
a oczywiscie zadnej dyskusji nie podlega w tej chwili ze najlepszym stadionem na mecze naszej reprezentacji jest stadion ślaski 8)

No tak, stadion Lecha to nie jest taki zly wybor..

buubi napisał(a):No Alaves jak na secunde był i tak za mocny,

Celta tym bardziej.. :>

Cytat:za to dzisiaj Eto już zdążył zapakować dwie bramezy. Będzie dobrze Mad Blaugrana Mad

Strach pomyslec co by bylo, gdyby Eto'o jednak nie wystapil w tym meczu.. Wink A podobno to Real ma krotka lawke..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Hehehe, Luxemburgo należy pogratulować cudnego wyboru i wystawienia w pierwszym składzie Pavona, a nie Ramosa. Jak ktoś taki jak Pavon może grać w tej klasy zespole?!
A przy okazji, warsadal - z Amicą niezły mecz ; ).
Odpowiedz

a propos,własnie sie zaczęła Liga Mistrzów Big Grin
Kto waszym zdaniem ją wygra w tym sezonie ? :>
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):No tak, stadion Lecha to nie jest taki zly wybor..
Ach, jak Wy mnie lubicie Big Grin
Kamael napisał(a):A przy okazji, warsadal - z Amicą niezły mecz ; ).
Big Grin W tym meczu udawało nam się wszystko Smile Zwykle mieliśmy mnostwo sytuacji, mało wykorzystywaliśmy, z Amicą było odwrotnie Smile
Cytat:a propos,własnie sie zaczęła Liga Mistrzów
Kto waszym zdaniem ją wygra w tym sezonie ? :>
Obiektywnie- Barca
Po cichu liczę jednak na ManU Smile

Btw: a Dżemik cicho siedzi po kolejnym blamazu Realu Big Grin
Odpowiedz

Oj smutne wczoraj mieli twarzyczki Królewscy schodzący z lyońskiej murawy... Zaś Blaugrana dzisiaj gromi Mad
Odpowiedz

buubi napisał(a):Oj smutne wczoraj mieli twarzyczki Królewscy schodzący z lyońskiej murawy... Zaś Blaugrana dzisiaj gromi Mad
Tak jest,3-0 dla BARCY Laughing
na pohybel madrolom Laughing
Odpowiedz

Dostalem prawie 40 smsow z 'gratulacjami' po meczu z Lyonem, wiec chociaz Wy mnie nie dobijajcie.. Sad

Nadal wierze, ze w maju puchar LM podniesie Raul.. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Dostalem 40 smsow z 'gratulacjami' po meczu z Lyonem, wiec chociaz Wy mnie nie dobijajcie.. Sad
Dobrze,że nie znam Twojego numeru ,miałbys 41
Laughing

Dżemik napisał(a):Nadal wierze, ze w maju puchar LM podniesie Raul.. Wink
Laughing Laughing W świetle wczorajszego wyniku w Lyonie ,brzmi to jak niezły dowcip Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Odpowiedz

Real MAdryt to takie piłkarskie pedalstwo, coś jeak Hmofall w metalu, nie inaczej.

A puchar zdobędzie BArcelona w mojej opinii. MA wielu młodych, utalentowanych, głodnych sukcesu zawodników.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Real MAdryt to takie piłkarskie pedalstwo, coś jeak Hmofall w metalu, nie inaczej.

A puchar zdobędzie BArcelona w mojej opinii. MA wielu młodych, utalentowanych, głodnych sukcesu zawodników.
O,mozna i tak porównywać Laughing W takim razie Raul to jest taki futbolowy Dani Filth Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Po cichu liczę jednak na ManU Smile

Brachu!

ReTuRn napisał(a):Real MAdryt to takie piłkarskie pedalstwo

Tak jest!

(musiałem wyrazić swe emocje Smile)
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

A ja sie podlacze,..

GIEKSA DZIWKO DERBY BLISKO!!!!

[Obrazek: derby.jpg]

http://www.wielkiederby.prv.pl/

;D
Odpowiedz

Szykujcie się na kilka tysięcy kibiców i wygraną GKSu. Katowickiego of course D Angry
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości