09-11-2005, 07:00 PM
No Alaves jak na secunde był i tak za mocny, za to dzisiaj Eto już zdążył zapakować dwie bramezy. Będzie dobrze
Blaugrana

Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash..Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..
R_amze_S napisał(a):Ale juz niekoniecznie lepsze niz np.Poznań ,gdzie z pewnoscią przyszłoby wiecej luda niz na to klepisko w stolycy
a oczywiscie zadnej dyskusji nie podlega w tej chwili ze najlepszym stadionem na mecze naszej reprezentacji jest stadion ślaski 8)
buubi napisał(a):No Alaves jak na secunde był i tak za mocny,
Cytat:za to dzisiaj Eto już zdążył zapakować dwie bramezy. Będzie dobrzeBlaugrana
Dżemik napisał(a):No tak, stadion Lecha to nie jest taki zly wybor..Ach, jak Wy mnie lubicie
Kamael napisał(a):A przy okazji, warsadal - z Amicą niezły mecz ; ).
Cytat:a propos,własnie sie zaczęła Liga MistrzówObiektywnie- Barca
Kto waszym zdaniem ją wygra w tym sezonie ? :>
buubi napisał(a):Oj smutne wczoraj mieli twarzyczki Królewscy schodzący z lyońskiej murawy... Zaś Blaugrana dzisiaj gromiTak jest,3-0 dla BARCY
Dżemik napisał(a):Dostalem 40 smsow z 'gratulacjami' po meczu z Lyonem, wiec chociaz Wy mnie nie dobijajcie..Dobrze,że nie znam Twojego numeru ,miałbys 41
Dżemik napisał(a):Nadal wierze, ze w maju puchar LM podniesie Raul..
ReTuRn napisał(a):Real MAdryt to takie piłkarskie pedalstwo, coś jeak Hmofall w metalu, nie inaczej.O,mozna i tak porównywać
A puchar zdobędzie BArcelona w mojej opinii. MA wielu młodych, utalentowanych, głodnych sukcesu zawodników.
warsadal napisał(a):Po cichu liczę jednak na ManU
ReTuRn napisał(a):Real MAdryt to takie piłkarskie pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo