- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Nie znacie się.Dla mnie to rozrywka ich oglądać, jeszcze przy piwie. A wywiady w przerwie i po meczu też są wypasione. Szczególnie jak przeprowadza je Patyra
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Jak zobaczyłem dzisiejszy skład to zwątpiłem.Ogółem nie podoba mi się sytyuaja w kadrze (niejasna sytuajca z Borucem).Niby miały być nowe twarze ,a tu razy był Mautusiak teraz wsadił debutanta ,bo reszta kontuzjowana....eh.Ogólnie wg. mnie będzie dziś remis albo nasza przegrana.Potem wygramy z Portugalią ,a nasza przygoda z Ruro się zakończy...mam nadzieję ,że w tym względzie się myle.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Denerwują mnie już te spekulacje na temat odejscia Holendra.NA początku je gnorowałem ,ale coś za często się powtarzają.Nie ma co się dziwić prasa już nie daje mu żyć..tak jak każdemy trenerowi.Nie mogą zrozumieć ,że nasi piłkarze też swoją zasługę w grze mają i nawet najlepszy trener nic nie zdziała.
- Liczba postów:
- 770
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
O czosnek, Polacy ida jak burza ;D
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dariusz Szpakowski: "Nigdy nie znaczy zawsze"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 770
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Dariusz Szpakowski: "Ebi nie wykorzystal podania od Smolarka" (lub cos w ten desen)