- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
czy ja wiem... jak dla mnie to jeden chuj. I tu lipa i tu lipa. Estoniska, Islandzka, czytez Finlandzka to juz w ogole.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Gratuluje transferu !! Jestem ciekaw jak właściciele Lecha dokonali. Z tego co słyszałem Wiśle bardzo zależało na zatrzymaniu Dolhy , nawet kosztem zwiększenia płacy.
Jaki obstawiacie wynik w dzisiejszym meczu Polski ?? Moim zdaniem remis lub 2:1
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Wszystkie media podają, że był konflikt na linii Dolha- zarząd Wisły. Sam zainteresowany twierdzi, że działacze potraktowali go niepoważnie i takie tam. Więc albo było tak rzeczywiście, albo Dolha chciał z jakiegoś powodu opuścić Kraków i tylko szukał klubu, w którym będzie zarabiał przynajmniej podobnie. Najbardziej cieszy, że Lech nie wydał ani grosza, bo Dolha przyszedł na zasadzie wolnego transferu.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Dolhę sobie bierzcie, ale Dymkowskiego z Odry nawet nie próbujcie mi zabrać!
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Środkowy ;p, u nas właśnie dużo się mówi i pisze o tym, że Lech chce nam go wykraść - Smuda pewnie z czasów trenowania Odry dobrze go pamięta, a koleś od kilku sezonów gra na równym, dobrym poziomie.
W ogóle środek obrony ma nam się posypać, bo znów Kowalczyka chce Dyskobolia ;/. Tyle, że łatwo ich wykraść nie będzie, bo obaj mają w kontrakcie klauzulę 1,2 mln zł ;].
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
hahahahahha no kurwa litosci