06-02-2007, 10:14 PM
R_amze_S napisał(a):Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.
no co moze mi powiesz ze było inaczej ? cffaniaczku ?
R_amze_S napisał(a):Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.
The Stig napisał(a):A ty mi powiedz jak sie ma do tego ten idiotyczny nekrolog który wjebales przed chwilą? Zwłaszcza w kontekscie aktualnej sytuacji w naszej grupie eliminacyjnej na ten przykład?R_amze_S napisał(a):Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.
no co moze mi powiesz ze było inaczej ? cffaniaczku ?
Cytat:po 1. Liga polska - chyba nie musze sie rozpisywać na temat tego punktu. Ostanio oglądałem mecz zagłebia z groclinem - piłkarze z groclinu mieli takiego cela jak ja gdy gram bez okularów (mam -3) heh. Kalectwo polskiej ligi jest tak zaawansowane jak wzrost gospodarczy polski.I to jest argument potwierdzający rzekomą "śmierć" polskiej piłki? Litości.
Cytat:po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.No, a gdyby potem Krzynówek nie strzelił dwóch, to moglibyśmy przegrać do zera. Zaprawdę słuszna uwaga.
Cytat:po 3. nawiązanie do naszej ekstraklasy. Jezeli Zagłebie zostaje mistrzem swiadczy to o tym ze w naszym kraju juz gorzej byc nie moze.Mówi gość, który obejrzał w tym sezonie jeden mecz Zagłębia w pucharze ekstraklasy. Dodam jeszcze: Zagłębia składającego się z graczy, których często nie ma nawet na ławce.
The Stig napisał(a):po 1. Liga polska - chyba nie musze sie rozpisywać na temat tego punktu. Ostanio oglądałem mecz zagłebia z groclinem - piłkarze z groclinu mieli takiego cela jak ja gdy gram bez okularów (mam -3) heh. Kalectwo polskiej ligi jest tak zaawansowane jak wzrost gospodarczy polski.
po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.
po 3. nawiązanie do naszej ekstraklasy. Jezeli Zagłebie zostaje mistrzem swiadczy to o tym ze w naszym kraju juz gorzej byc nie moze.
The Stig napisał(a):poza tym kto powiedział ze wystawiajac ten obrazek uwazam ze polska piłka jest KILL ?No tak, sorry, zagalopowaliśmy się. To chyba dlatego, że wiemy, czym jest nekrolog.
Cytat:KILLbtw. jak nie wiesz, jak używać angielskich słów, to pisz po polsku.
The Stig napisał(a):po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.
warsadal napisał(a):The Stig napisał(a):poza tym kto powiedział ze wystawiajac ten obrazek uwazam ze polska piłka jest KILL ?No tak, sorry, zagalopowaliśmy się. To chyba dlatego, że wiemy, czym jest nekrolog.
Cytat:KILLbtw. jak nie wiesz, jak używać angielskich słów, to pisz po polsku.
Wiem, że głupio robię odpisując na jego posty, ale muszę się zrelaksować po całym dniu nauki.
The Stig napisał(a)::O :O RAMZESOWI ZGASŁO OSTRZEZENIE - ROTFL !Święta petronelko, żydomasoński spisek. Zdjąłem je po konsultacji z Ramzesem parę miesięcy temu- gratuluje spostrzegawczości. I wracamy do tematu.
może ktos to racjonalnie wytłumaczyc ?
Cytat: zajebiscie demokratyczne forum heh.