• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

R_amze_S napisał(a):Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.

no co moze mi powiesz ze było inaczej ? cffaniaczku ?
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.

no co moze mi powiesz ze było inaczej ? cffaniaczku ?
A ty mi powiedz jak sie ma do tego ten idiotyczny nekrolog który wjebales przed chwilą? Zwłaszcza w kontekscie aktualnej sytuacji w naszej grupie eliminacyjnej na ten przykład?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

po 1. Liga polska - chyba nie musze sie rozpisywać na temat tego punktu. Ostanio oglądałem mecz zagłebia z groclinem - piłkarze z groclinu mieli takiego cela jak ja gdy gram bez okularów (mam -3) heh. Kalectwo polskiej ligi jest tak zaawansowane jak wzrost gospodarczy polski.
po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.
po 3. nawiązanie do naszej ekstraklasy. Jezeli Zagłebie zostaje mistrzem swiadczy to o tym ze w naszym kraju juz gorzej byc nie moze.
Odpowiedz

Stig jest głupi, tat-ta-rara.
Cytat:po 1. Liga polska - chyba nie musze sie rozpisywać na temat tego punktu. Ostanio oglądałem mecz zagłebia z groclinem - piłkarze z groclinu mieli takiego cela jak ja gdy gram bez okularów (mam -3) heh. Kalectwo polskiej ligi jest tak zaawansowane jak wzrost gospodarczy polski.
I to jest argument potwierdzający rzekomą "śmierć" polskiej piłki? Litości.
Cytat:po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.
No, a gdyby potem Krzynówek nie strzelił dwóch, to moglibyśmy przegrać do zera. Zaprawdę słuszna uwaga.
Cytat:po 3. nawiązanie do naszej ekstraklasy. Jezeli Zagłebie zostaje mistrzem swiadczy to o tym ze w naszym kraju juz gorzej byc nie moze.
Mówi gość, który obejrzał w tym sezonie jeden mecz Zagłębia w pucharze ekstraklasy. Dodam jeszcze: Zagłębia składającego się z graczy, których często nie ma nawet na ławce.

Bijesz wszelkie rekordy gościu.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Bijesz wszelkie rekordy, gościu
Odpowiedz

The Stig napisał(a):po 1. Liga polska - chyba nie musze sie rozpisywać na temat tego punktu. Ostanio oglądałem mecz zagłebia z groclinem - piłkarze z groclinu mieli takiego cela jak ja gdy gram bez okularów (mam -3) heh. Kalectwo polskiej ligi jest tak zaawansowane jak wzrost gospodarczy polski.
po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.
po 3. nawiązanie do naszej ekstraklasy. Jezeli Zagłebie zostaje mistrzem swiadczy to o tym ze w naszym kraju juz gorzej byc nie moze.

HA HA HA HA HA HA
Odpowiedz

ja pierdole, czy wy zawsze, wszystko musiscie brac w 1oo% do siebie ? przeciez ten obrazek był w kategorii "smieszny"poza tym kto powiedział ze wystawiajac ten obrazek uwazam ze polska piłka jest KILL ? (fakt duzo jej nie brakuje heh) poza tym skoro uwazacie ze polska piłka jest cacy no to sorry - patrz na moj podpis.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):poza tym kto powiedział ze wystawiajac ten obrazek uwazam ze polska piłka jest KILL ?
No tak, sorry, zagalopowaliśmy się. To chyba dlatego, że wiemy, czym jest nekrolog.
Cytat:KILL
btw. jak nie wiesz, jak używać angielskich słów, to pisz po polsku.

Wiem, że głupio robię odpisując na jego posty, ale muszę się zrelaksować po całym dniu nauki.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):po 2. Dzisiejszy mecz: gdyby nie ta bramka Ebiego to przypuszczam ze przejebalismy ten meczy i byłaby siara. Dzisiejszy poziom naszej reprezentacji swiadczy ze z piłką w polsce jest coraz gorzej. Oby to był tylko taki jeden słaby mecz.

Wyrazy pogrubione to przypuszczenia, czyli np. "gdybym był bogaty, to bym się cieszył"

"Gdyby Azerowie zagrali lepiej, to by wygrali" - tak też można pisać... Faktem jest wynik, chrzani mnie styl wygranej, bo napewno się nikomu nie podobał...

Te "skursywowane" zdania są pierńsko nie logiczne... Jeszcze jedno za drugim...

Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem Smile
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
The Stig napisał(a):poza tym kto powiedział ze wystawiajac ten obrazek uwazam ze polska piłka jest KILL ?
No tak, sorry, zagalopowaliśmy się. To chyba dlatego, że wiemy, czym jest nekrolog.
Cytat:KILL
btw. jak nie wiesz, jak używać angielskich słów, to pisz po polsku.

Wiem, że głupio robię odpisując na jego posty, ale muszę się zrelaksować po całym dniu nauki.

PASUJE CI KURWA DEAD MENDO JEBANA ?

TAK, nauka dobitnie zlasowała ci mózg.
Odpowiedz

Dajcie mu bana w koncu.
Odpowiedz

:O :O RAMZESOWI ZGASŁO OSTRZEZENIE - ROTFL !

może ktos to racjonalnie wytłumaczyc ?
Odpowiedz

"Mendo jebana"? Stiguś, kfiatku, zrób to jeszcze raz, a gwarantuje ci, że będzie to OSTATNIA rzecz, jaką zrobisz na tym forum. Widzisz, mój całkowicie zlansowany mózg wciąż jeszcze jest w stanie odróżnić "kill" od "dead". Spoko uczucie Smile

The Stig napisał(a)::O :O RAMZESOWI ZGASŁO OSTRZEZENIE - ROTFL !
może ktos to racjonalnie wytłumaczyc ?
Święta petronelko, żydomasoński spisek. Zdjąłem je po konsultacji z Ramzesem parę miesięcy temu- gratuluje spostrzegawczości. I wracamy do tematu.
Odpowiedz

tak, tak, rozumiem, co wolno wojewodzie, tego nie tobie... zajebiscie demokratyczne forum heh.
Odpowiedz

Cytat: zajebiscie demokratyczne forum heh.

Kto powiedział ze tu panuje demokracja Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości