- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Czy widzisz subtelną różnicę między określeniami "idiota" i "menda jebana"? Błagam, nie dziw się chociaż, że dostajesz za takie coś ostrzeżenie. Ja staram się być konsekwentny, zawsze za coś takiego karałem i póki będę moderatorem karać będę.
Na tym zakończmy tę sprawę.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Sorry, gdybym miał karać za określenia takie jak "idiota", "głupek", "debil" etc., to to forum od kilku lat już by nie istniało, bo nie miałby tutaj kto pisać (oprócz mnie ;D), poza tym było by to zwyczajnie bezsensu. Przesadzasz. Trzeba przyjąć jakąś skalę i dla mnie różnica między dwoma przytoczonymi w poprzednim poście określeniami jest znaczna - "idiota" choć też mi się w normalnej dyskusji nie podoba, to moim zdaniem mieści się mimo wszystko w zakresie dozwolonej polemiki ; ).
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Kurcze,wcześnie połozyłem sie wczoraj spać i takie kwiatki mnie ominęły...
Zaś wracając do tematu,to własnie na tym cały zwanzig polega,żeby nawet grając ... średnio ,tak jak nasi wczoraj,wygrywać ważne mecze. Tym bardziej ze np. taka Finlandia ( o ile dobrze pamiętam) poległa w meczu z Azerami, więc wbrew pozorom nie są to aż tacy kelnerzy - zwłaszcza na swoim terenie. Ponadto nasi nieraz przegrywali rywalizację w roznego rodzaju eliminacjach tracąc głupie punkty z takimi własnie druzynami.
I na koniec - Leo jest wielki. Niech nikt juz nie odwazy sie cokolwiek mówic o "polskiej mysli trenerskiej".