- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Owszem, to były poważne wpadki. Ale widać, że zapomniałeś, jak Wisła grała z Barcą, Realem, Parmą, Shalke, Lazio, Interem, Real Saragossa, Panathinaikos. Powiedz mi, który zespół polski w ostatnich latach toczył tak zacięte boje z takimi klubami. Mimo, że cześć z nich była przegrana, to mimo wszystko, były to mecze, które się bedzie dobrze wspominac.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Nie zapomnialem. Tu masz racje z tymi dobrymi meczami. Szczególnie w tym słynnym sezonie co doszli do 1/8 UEFA, ale potem przez kolejne sezony skutecznie zmazali dobre wrażenie.
Jeszcze Groclin calkiem niezle grał wtedy co doszli do 3 rundy i przeszli Herthe i Man City. Potem wyraźnie przegrali z Bordeaux ale dali z siebie wszystko
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Kamael napisał(a):Jeszcze przydałby się do tego jakiś boczny obrońca.
Nie
Mamy szereg dobrych i bardzo dobrych obrońców, którzy są gotowi pozostać na OT... Tam nie trzeba wzmocnień, natomiast jestem zajebiście szczęśliwy ze sprowadzenia Naniego i Hergrejwsa!
Tego trzeciego Andersona kompletnie nie kojaże, ale co do tej dwójki to wiem, że dadzą rade.
Berbatov, Huntelaar, Eto'o... Trzeci odpada... Pierwszy jest nieosiągalny, więc pozostaje Jan... Następca RvN? Tak...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Słyszeliście, że Heinze ma przyjść do Realu? :?
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ale sam Rooney w ataku nie da rady przeforsować obrony przeciwnika... Chociaż jestem także za opcją Alana Smitha i Giuseppe Rosiego... + Roo oczywiście...
Heinze w Realu... Szkoda mi naprawde tego piłkarza... Skreślają go na podstawie części sezonu, gdzie zaraz po kontuzji musiał grać na najwyższych obrotach...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Za dużo cudzoziemców.Sięgnęli by do swojej szkółki a nie. Kocham MU równiez za to że są prawdziwym brytyjskim klubem.(przynajmniej jeśli chodzi o sklad, bo wlasciciel wiadomo :? )
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
hahahaha no to wiedziales kiedy odejsc od tv
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
tak po wpadnieciu dwóch bramek - wtedy było juz po azerach. Jednoczesnie po meczu i po kalectwie.
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków: