- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Właśnie, te drużyny grały w ostatnich latach straszną nędzę. Przy losowaniu były całkiem nieźle rozstawiane, dlatego na początku udało im się wymęczyć wygrane ze słabymi drużynami.
Zdecydowanie bardziej wolę oglądać Iwańskiego, Łobodzińskiego, Piszczka, Gargułe, Nowaka czy Ujka niż niespełnione talenty i gasnące gwiazdeczki Legii i Wisły.
Nie mógłbym oglądać Legii i Wisły w pucharach po tak słabym sezonie.
Poza tym trzeba przyznać, że zarówno Zagłębie jak i GKS grały w tym sezonie skuteczniej i przede wszystkim efektowniej niż "dwa wielkie, zasłużone kluby z wielkich miast".
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Skoro i tak nikt nic nie zdziała to dajmy szansę młodym z GKSu i Zagłębia, niech siebie choć wypromują.
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No, jest to dla nich ogromna szansa, tylko pytanie, czy z tej szansy skorzystają.
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
teraz to i mnie on wkurwia
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Teraz to ma akurat odrobine racji.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Szombierki Bytom w bodajze 1980 roku zdobyly mistrzostwo Polski w podobny sposob jak zaglebie teraz
bo sposob na wygranie ligi jest wzglednie prosty - grac rowno, wygrywac u siebie i starac sie nie przegrywac na wyjazdach
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Wojtek Skaba w Legii! Warto się chłopakowi przyjrzeć, jeśli jeszcze go lepiej nie znacie. Materiał na naprawdę świetnego bramkarza. Z jednej strony mi żal, że Odra traci najlepszego zawodnika ostatniej rundy (btw, fajnego, sympatycznego, skromnego człowieka, bardzo szanowanego przez kibiców), z drugiej cieszę się, że będzie miał szanse rozwoju (w perspektywie czasu na pewno będzie można myśleć o reprezentacji) i pracy ze świetnym trenerem bramkarzy. Droga do wielkiej kariery otwarta.
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Przytakuję, przytakuję. Wojtek Skaba, czyli najbardziej stresująca i frustrująca postać w drużynie Odry, w czasie poprzedniej rundy. Ostatnia ofiara: napastnicy poznańskiego Lecha, z świeżo upieczonym królem strzelców, Piotrkiem Reissem na czele.
Szkoda, że Legia się wzmacnia, ale na pewno w perspektywie rozwoju tego bramkarza, jeden z najlepszych kierunków, jakie mógł obrać w kraju.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Lepiej trafić chyba nie mógł, co by tu nie mówić o Legii, to trenera bramkarzy mają najlepszego w naszej lidze i chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.
BTW, z tego, co wiem Lech też zamierzał Wojtka ściągnąć (w ogóle mówiło się o Lechu, Legii i GKSie).
Mam tylko nadzieję, że nie dopadnie go przypadłość, na którą cierpiało/cierpi wielu piłkarzy - po odejściu z Odry i rozegraniu sezonu/rundy życia nagle zapominają jak gra się w piłkę i np. tak, jak Nowacki, Radzewicz, Sablik w Dyskobolii, Kwiek i Pawełek w Wiśle zupełnie nie potrafili sobie poradzić. Odra to jednak specyficzny klub.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Właśnie też mnie to zdziwiło, bo widziałem Kotorowskiego w kilku meczach i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.