- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Wspaniała odpowiedź na to jakże trudne pytanie ; ).
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ktoś tam napisał, że Garet Bale wcale taki dobry nie jest... Że nie wykonauje takich wspaniałych rzutów wolnych...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gImzZ1EIyUE[/youtube]
A teraz?
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Też to przed chwilą oglądałem, uderzenie z rzutu wolnego ma dobre - trzeba mu przyznać. Tylko zastanówmy się - biorąc pod uwagę, że nawet jeśli odejdzie Heinze (co po słabym sezonie w jego wykonaniu jest prawdopodobne), to zostaną Evra - najlepszy lewy obrońca Premiership w ostatnim sezonie i Silvestre. Gdzie tu miejsce dla kolejnego piłkarza na tę pozycję? Przydałby się raczej jakiś młody, perspektywiczny prawy obrońca, bo Gary już pewnie niedługo sobie pogra, a i kontuzji będzie co raz więcej. Chyba, że SAF myśli o zastąpieniu go którymś z wypożyczonych młodych zawodników lub o kimś ogrywającym się w rezerwach (bodaj Cathcart kilka razy siedział już w tym sezonie na ławce, może dostanie szansę).
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
A kto powiedział, że Bale będzie po lewej OBRONIE... Rzuty wolne + pierońska technika + warunki fizyczne ( szybkość, zwinność ) = idealny następca Giggsa!
A na skrzydłach nie ma co oszczędzać na nikim.
Co do Heinze to ja jednak powiem, że powinnien zostać. Miał kontuzje, wyleczył ją i już zaczął grać na wysokich obrotach. To dobry piłkarz, pamiętam go jeszcze w poprzednim sezonie... Heinze powinien zostać... Może też grać na środku obrony, więc tym bardziej...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
W kompilacji nawet z ostatniego nieudacznika można zrobić piłkarskiego geniusza. Poza tym, nie mówię, że Bale to słaby piłkarz, jest młody i perspektywiczny, ale na pewno nie jest jeszcze "gwiazdą" czy "drugim Miguelem Salgado" (vide Borek). Southampton zażąda za niego koszmarnych pieniędzy, ale póki co, jest to piłkarz za słaby na klub z czołówki Premier League. Może się mylę, życzę mu oczywiście jak najlepiej.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Dzisiaj CRACOVIA-wisła 3:1
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Wzruszyłem się dziś na koronacji. Piękna chwila achhh ;p Kuszczi medal dostał !! ;p Piękny widok ;> nasz rodak trzymający puchar ;P
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Barca - Betis 1:1
Bardzo dobrze. Przy takiej samej ilości punktów mistrzostwo zdobywa Real. Takiej końcówki La Ligi to nie pamiętam.
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Jeszcze pare kolejek do konca i wszystko sie może zdarzyć.
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ramone ma racje. Największym problemem tej drużyny jest skutecznosć. Podczas meczu mają tyle akcji i nie potrafią ich skończyć. Mam nadzieje, że to się zmieni i zaczną grać jak należy.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ghost_82 napisał(a):Największym problemem tej drużyny jest skutecznosć
- problem Barcelony?!?!?!?!
Macie przecież zabójce z Afryki, "Maradonne" z Argentyny i tego "Lays'owego reklamatora" - r10.
Już nie będe pisał o całej reszcie zawodników...
Poprostu brak tam woli walki, determinacji, chęci zwycięstwa, wiary!!!!!
Real nabiera rozpędu i dzięki genialnemu Rvn'owi może zdobyć mistrzostwo...
Nie lubie ligi hiszpańskiej, ale tak to według mnie wygląda...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...