05-19-2007, 05:47 PM
Sędzia ukradł nam Puchar Anglii! Każdy chyba widział, że w dogrywce Cech wpadł z piłką do bramki po strzale Giggsa.
Ghost_82 napisał(a):A dziś Barca gra z Atletico. Zapowiada się bardzo ciekawy mecz.No właśnie nie wiadomo.Obawiam się ,że to może być bardzo jednostronne widowisko z graczemi Athletico w roli głównej.Obawiam się o całkowitą klęske Barcelony.Mam nadzieję ,że bardzo się w tym przypadku mylę.
Ghost_82 napisał(a):No, ja mam nadzieje, że w przyszłym sezonie Lech włączy sie do walki o tytuł mistrza. Już widac jakieś postępy, oby tak dalejO, dzięki
warsadal napisał(a):I rzeczywiście byłoby miło, gdyby mistrzostwo zdobył ktoś inny niż Legia/Wisła, tylko niekoniecznie ktoś z dwójki GKS/Zagłębie- nie żebym miał coś do małych miast, po prostu te drużyny najzwyczajniej nie mają szans na start w LM.A kto wg Ciebie ma ,jesli chodzi o polskie drużyny w chwili obecnej?
warsadal napisał(a):Wiadomo natomiast, że mistrzem zostanie ktoś z dwójki GKS/Zagłębie- a przecież żadna z tych drużyn nie grała nigdy w europejskich pucharach, czyli z miejsca dostają Valencię albo Liverpool i koniec zabawy.Legia dostała Szachtar i tez był koniec zabawy,ale to tak na marginesie.
warsadal napisał(a):Marzy mi się raczej powstanie drużyny, która co roku będzie w stanie jakoś zaznaczyć swoją obecność w Europie i po trzech/czterech latach przy korzystnym losowaniu wejść do fazy grupowej LM.Czemu jednej? Kilka takich druzyn by sie przydało ,ale to w najbliższym czasie raczej nierealne :/