• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Roma mnie wczoraj rozczarowała. Niespodziewałem się takiego wyniku Crying or Very Sad Szkoda mi Valencii, bo liczyłem na nich. A tu taki pech w ostatniej minucie Sad Moim zdaneim chujowo, że tyle klubów angielskich awansowało, troche to zepsuje smak tej LM. No, ale to świadczy o sile piłki angielskiej. Ja oczywiście bede za Liverpoolem Wink Chłopaki są w formie i pokazują klase. Mam nadzieje, że znów zdobędą puchar Angry
Odpowiedz

Acrid napisał(a):[Obrazek: banner468.jpg]

http://www.euro2012naslaskim.pl/
Zależy kosztem czego ?? Laughing
Ostatnio bardzo pozytywne dla mnie wyniki padają.
Śląsk ,mimo słabej gry , wygrał 1:0 z Janikowem
Barcelona w świetnym stylu 5:2 z Getafe no i MU 2:0 z Shettfield.
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QDR8yWSDIXo[/youtube]

[Obrazek: icon_mrgreen.gif]
Odpowiedz

Takie akcje to tylko w rodzinnych stronach Kamaela ;D
Odpowiedz

No i zrobili z niego głupca Tongue (Gubca? Wink )
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

W czwartek wszystko będzie wiadomo
finał PP Cracovia-Korona

a co do LM:
MU-Milan 3:1
Pejsea-Liverpool 0:2
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Pejsea

to co powiedziales jest zbyt koszerne
Odpowiedz

Cytat: http://sport.onet.pl/0,1248675,1525501,wiadomosc.html

I bardzo dobrze. Czemu widzew czy płock mają mieć punkty za friko. Za taką żenadę jaką odstawili meczu miedzy soba nie zasługują na OE. A co do korupcji, to jakby chcieli się w to naprawdę zgłębić to nie ma czystego klubu.Tyle że we włoszech nie było skrupułów a u nas jest elita NIETYKALNYCH
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):widzew czy płock
o korwa, jesteś kretynem roku!
Odpowiedz

Dzisiejsza wygrana Chelsea właściwie mi wisi.Miałem nadzieję ,że trochę się po 'koszą' i taki Drogba czy Lampard będą pauzować dłuższy czas ,ale cóż.Mam nadzieję ,że to zwycięstwo porządnie ich zmęczyło i na "czas ligi" nie będą w pełni wypoczęci Angry
Odpowiedz

Książę napisał(a):o korwa, jesteś kretynem roku!

nie od dzisiaj!
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Książę napisał(a):o korwa, jesteś kretynem roku!

nie od dzisiaj!

rowniez nie od wczoraj. to tak profilaktycznie jakby ktos pytal
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Co do LM, to mam nadzieje, że Liverpool wygra mimo wczorajszej porażki i awansuje do finału, w którym zmierzy sie z Milanem Wink
Odpowiedz

Również liczę na Liverpool. Szykuje się zajebiste widowisko za tydzień. Wink
Co do drugiej pary LM to stawiam jednak na MU. Jeżeli dobrze zagrają w obronie i wyprowadzą kilka gróźnych kontrataków to utrzymają korzystny dla siebie wynik.

Finał Liverpool - Milan był zajebisty. Teraz też by się niby wszystko ładnie zapowiadało, że niby rewanż itp. pierdoły. Jednak zawsze czuję lekki niesmak, kiedy widzę inną niż Inter włoską drużynę w finale.
Liverpool - MU w finale by mi pasowało. Tzw. "mecze walki" przypominają o co tak na prawdę qrwa chodzi.

Dobra, to kto jeszcze za Liverpoolem? Angry
Odpowiedz

Nie przepadam, ani za Milanem, ani za MU, ale dla dobra LM będe za Milanem. Pojedynek angielsko-włoski napewno byłby ciekawszym widowiskiem, niż pojedynek drużyn angielskich. Nie lubie finałów, gdzie grają drużyny z tego samego kraju. Wtęczas czuje się jakbym oglądał mecz ligowy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości