03-09-2007, 02:51 PM
Chelsea - Valencia 2
PSV - Liverpool 2
Roma - Manchester 1
Milan - Bayern 2
PSV - Liverpool 2
Roma - Manchester 1
Milan - Bayern 2
The Stig napisał(a):...Jaaaa, a kto ci broni? Co najwyżej wystawiasz się na pośmiewisko pasjonując się jedną z najbrzydszych lig w Europie. Oczywiście wśród tych z kategorii "mocne".
The Stig napisał(a):Tak masz racje - Deutschland Uber Alles, poza tym nie rozumiem dlaczego wyzywasz mnie od szwabów. Czyzby w demokratycznym panstwie nie mozna było kibicowac niepolakom ? no no może ty coś z kaczuszkami krecisz ? heh
Przemek87 napisał(a):Angielska piłka jest z deka najbardziej widowiskowa, ale cóż są gusta i guściki.
Slapi napisał(a):Przemek87 napisał(a):Angielska piłka jest z deka najbardziej widowiskowa, ale cóż są gusta i guściki.
Z deka? Oglądam dużo meczy w weekendy... mam Canal+, więc hiszpańska i angielska piłka nie są mi obce... niemiecka odpada na samym początku...
Jest jedna podsatwowa różnica pomiędzy tymi ligami... jaka pytacie pewnie? W Anglii sie nie pierdolą ze sobą na boisku!!! Tam się gra!!!
Każdy może wygrać z każdym, zero przerwy podczas sezonu, nie masz formy - odpadasz, chłopaki nie biegają w długich włosach po murawie( patrzcie na takiego Puyola... masakra ), gra się do końca! I tam przynajmniej jak dojdzie do bójek ( co juz prawie wymarło ) to potrafią sie bić! Jak był mecz chyba VAL-SEVILLA to tam sie dwóch "pobiło"... machali tymi rękami jakby muchy odganiali... moge tak wymieniać bez końca więc czekam na kontr argumenty... bluzkie pewnie też... jak się nie ma argumentów...
The Stig napisał(a):Bundeswera