IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Podolski wybral niemcy - dla niego lepiej, ale niech nikt nie mowi o nim jak o polaku, bo przeczytal kurwa wywiad w super expressie.
Kurwa,litości...powtórze raz jeszcze... gdzie sie urodził Podolski? W Polsce.Jakie ma obywatelstwo? Podwójne,w tym polskie.Z formalno - prawnego punktu widzenia jest więc Polakiem

hock: Dodajmy jeszcze,że w domu używa na codzień także języka polskiego (a konkretniej gwary ślaskiej co w sumie na jedno wychodzi.) Nie czytałem wywiadu w Superekspresie ,bo z reguły nie czytuje takich szmatławców,wiec nie wiem co tam pisało,ale do kurwy nędzy fakty mówią same za siebie. Rozumiem ,że mozna goscia nie lubić ,sam nie pałam do niego sympatią ( juz tylko to że gra w bayernie mi wystarczy) ale spróbujcie sie postawić w jego sytuacji. Ilu z was by wybrało grę w reprezentacji Polski ? Co?Wiedząc ze zarówno pod względem finansowym jak i sportowym mozna tylko stracić?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Zgadzam sie z warsadalem co do tego jak mozna kibicowac bayernowi tylko dlatego ze nie lubi sie realu, to jest kurwa paranoja
Kurwa,trzymajcie mnie...Przecież to coś NAJNORMALNIEJSZEGO pod słońcem.Każdy chyba kibic niejednokrotnie kibicuje jakiejś drużynie przez siebie nie lubianej,jeśli wymaga tego interes jego własnej drużyny.Ja choć np.nie znosze Legii ,bywało ze jednak kibicowałem tej druzynie, jesli zwyciestwo (L) leżało w interesie GIEKSY. I kurwa, nie pierdolcie, ze podobne sytuacje nie zdarzały sie komukolwiek z Was.Amen,pozamiatane.
Axel napisał(a):Ja nie kibicuje szmaciarzom z Bayernu, ale ciesze sie ze dojabali Realow
Otóż to.Krótko i konkretnie.