01-31-2007, 03:51 PM
hehehehe... im już nawet sam Janas nie pomoże

Cytat: Zarząd Zawiszy Bydgoszcz w czwartek ogłosił decyzję o wycofaniu drużyny z rozgrywek drugiej ligi piłki nożnej. Jako powód wskazano "fatalną atmosferę wokół polskiej piłki".
Zobacz powiekszenie
- W związku z fatalną atmosferą wokół polskiej piłki, zarząd spółki Zawisza Bydgoszcz podjął decyzję o wycofaniu drużyny seniorów z rozgrywek o mistrzostwo drugiej ligi piłki nożnej w sezonie 2006/07 - oświadczył na konferencji prasowej prezes klubu Bartłomiej Krasicki.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Ramone napisał(a):W Śląsku ostatnio trochę transferów było.Nie były to jakieś hity , więcej nie mogę powiedzieć ,bo zupełnie nic nie wiem o sprowadzonych zawodnikach.(np.Pajączkowski z Polonii Bytom , Morales , Imeh)
The Stig napisał(a):pierdolisz...
Ghost_82 napisał(a):The Stig napisał(a):pierdolisz...
No i co cwaniaczku. Może mi przypomnisz wczorajszy wynik Bayernu...Jesli nie zrobią totalnej rewolucji w tym zespole, to chuja osiągną przez długie lata. I cięńko ich widze w meczu z Realem.
The Stig napisał(a):nie znasz ideologii FCBBayern to kvrwy i stracą dwie bramki w doliczonym czasie gryBayern pyka, pyka czasem przegrywa, czasem wygrywa, ale Mistrzostwo i LM i tak zdobywa
Dżemik napisał(a):A Real w Primera to sie niby nie osmiesza od czasu do czasu. ;pale Primera to dużo silniejsza liga