10-22-2006, 09:46 PM
spierdalaj

Rotfl'n'lol
buubi napisał(a):U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dnoargumenty albo giń
balzac napisał(a):Argumentem jest to,że mimo zwycięstwa real ma nadal dwa punkty straty do BARCY.Jeszcze coś?buubi napisał(a):U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dnoargumenty albo giń
Kamael napisał(a):Nie wiem czym się tu podniecacie, przecież i tak wszyscy wiemy, że ważniejszym meczem tego dnia było starcie MU - Liverpool ; ).Dokładnie ;) "Derby Europy"... też coś! To już prędzej pojedynek Arsenalu z Chelsea określiłbym tym mianem ;)
warsadal napisał(a):Niestety,obiektywnie patrząc własnie mecze Realu z Barcą cieszą się największym zainteresowaniem na świecie.Nie ja to sobie wymyśliłem.Kamael napisał(a):Nie wiem czym się tu podniecacie, przecież i tak wszyscy wiemy, że ważniejszym meczem tego dnia było starcie MU - Liverpool ; ).Dokładnie"Derby Europy"... też coś! To już prędzej pojedynek Arsenalu z Chelsea określiłbym tym mianem
R_amze_S napisał(a):Real ma nadal 2 pkt straty do Barcy, ale na tym etapie rozgrywek 2 pkt to 'nic'balzac napisał(a):Argumentem jest to,że mimo zwycięstwa real ma nadal dwa punkty straty do BARCY.Jeszcze coś?buubi napisał(a):U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dnoargumenty albo giń
R_amze_S napisał(a):Nie wiem czy takie "nic".np. porażka lub remis Barcy z Valencią i wygrana Realu z jakąś inną drużyną ..i po przewadze Barcy. Podaje tu oczywiście tylko przykład, bo wszystko się jeszcze może zdarzyć, jak to Anita śpiewała
Cytat: Przypominam, że zostało około 30 meczów do końca La Liga.Otóż to,dlatego nie ma co na razie gdybać.