• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

..::perkusja::.. perkusiści, lączmy się! ;)

ćwiczyłem grę miotełkami, przez pewien czas mój nauczyciel, który był bardzo dobrym perkusistą i grał jazz nauczył mnie kilku rytmów. Do gry w malutkim barze wystarczyło aby publicznośc nie narzekała na perkusję.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

no to miales nauczyciela.. ja nie mam i nie mialem ale chyba powinienem miec.. malo umiem :/
Odpowiedz

No i co z tego, ze pół roku? Jesli ktoś ma talent to nawet po kilku miesiacach gra bardzo dobrze. Pewna moja kolezanka (raczej sie nie spotkam by dziewczyna dobrze grala na gitarze, lub by jej sie chciało uczyc) po 5 miesiacach gry miała opanowane akordy i podstawy prostych solówek, ze jak dyrektor jej szkoly (grała na jakimś przedstawieniu) zobaczył jak gra, nie wierzył, ze gra dopiero 5 misiecy (teraz mija jej 1,5 roku gry...).
Odpowiedz

fornir i ********
Angry
Odpowiedz

A Świstak siedzi i wpie**** olej do Pinstripów..

a tak wogle co znaczy fornir? juz syszalem to z 1000 razy a niewiem o co biega...
Odpowiedz

nie jestem pewien ale fornir [i ****] to taka okleina wyglądająca jak drewno. czasem się tym meble okleja.
Smaż se frytki na oleju od pinstripów i *******
Odpowiedz

jej Tix ty ciagle narzekasz na brak umiejetnosci[[[; jak nie na Forum PO to tu[; zacznij cwiczyc porzadnieTongue i systematycznie, a efekty przyjdaTongue

P.S. tez gram na perce Big Grin
Pozdro(:
Odpowiedz

a jaki masz nick na PO ?:>
Odpowiedz

howling rat(;
Pozdro(:
Odpowiedz

wiedzialem (:
Odpowiedz

PO? " -co mam wybrac polmuza czy amati?
-bierz mapexa albo troche dołóż i kup pearla.
- a jakie blaszki orion twister czy paiste 302?
- dołóż trochę i kup Alchemy pro art
- i tak Virgil wybrałby lepiej i fornir!"
i na co wam tamto forum skoro tu napisałem wszystko czego możecie sie tam dowiedziec? Big Grin
Odpowiedz

@Aeroth
To juz mija powoli[;
Pozdro(:
Odpowiedz

noo a co teraz jest na topie? Jakie talerze są Trendy? Wink
Odpowiedz

narazie cisza przed burza(;
Pozdro(:
Odpowiedz

słyszałem, że blachy Stagga są niezłe Wink Stagga to ja mam tylko statyw pod werbel [jestem bardzo zadowolony]. czasem takie mniej renomowane firmy potrafią bardzo miło zaskoczyć np. rebel zaskoczył mnie swoją stopką bardzo miło bo kupiłem ją za około 100zł a jest naprawde niezła.
Odpowiedz