- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
kto z forumowiczów pogrywa na tym jakze wspanialym i genialnym instrumencie? ja cwicze poł roq, costam umie, ale jestem samouk :] mam sprzecior w domq, mapex q, jedyny minus to talerze (sabian solar :\) no ale kasy nie mailem wiec bralem co jest ;]
pozdrowka dla drummeróf ;]
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Kurde a ja bym chciala miec perke, ale niestety nie mam na nią miejsca, nijak
![Sad Sad](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/sad.png)
kupie dopiero jak sie wyprowadze ;(
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
a ilu masz czlonkow w zespole? i jaka macie nazwe ;D ja chyba bede mial drugi, tego samego qmpla co gra w terazniejszym naszym zespole, pod nazwa Onanus ;] narazie cwiczylismy covery ale w wakacje zabarlismy za pisanie txt (ja) a dwóch pozostalych gitarzystof za ukladanie muzy, niestety nie mamy jscze basa ani wokalu
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
a grasz na twinie? ;] heh a jak oceniasz swoja gre?
Zawsze mnie ciekawiło jak to z wami perkusistami jest, zgranie obu nóg i rąk, jak to z wybrzmieniawniem rytmu, sam chetnie od czasu do czasu pograłbym na perkusji, ale na dłuższa mete to wybieram gitare i/lub bas.
- Liczba postów:
- 606
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
fajna ikonka.
Dzisiaj grałem jazz w barze. Ciekawe doświadczenie, chyba sie na jazz przerzucę ;]
Mind.In.A.Box :* :* :*
- Liczba postów:
- 10
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Heh, fajne wyrażenie - 'dzisiaj grałem jazz' - po pół roku obcowania z instrumentem. Gratuluję talentu. Jazz jest chyba najtrudniejszym gatunkiem do grania na perkusji, to wiele lat ciężkich ćwiczeń. A Ty sobie piszesz to wszystko ot, tak? Zdenerwowałam się.
Pozdrawiam.