• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

P.O.D

Mi się podoba "Boom" i "Youth Of The Nation".I jeszcze taki utwór, którego tytułu za cholerę nie moge sobie przypomnieć. Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

A ja słuchałam i płyty Satellite i nowszej, Payable on Death. Cóż, wybitny zespół to nie jest, ale mi się całkiem podobał. Lekkie, od czasu do czasu nie zaszkodzi. Tylko fakt faktem nie pasują mi partie "rapowane" (no troche ich jest) i przekaz niektórych tekstów "A one-of-a-kind paradise for you and I" Laughing
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Kilka utworów z obu płyt mi się spodobało (tytułów sobie nie przypomne). Ogólnie zespół jest taki średni, nie powala na kolana.
Odpowiedz

Taki sobie zespolik...
Odpowiedz

Jeden z wielu, kilka utworów ciekawych, szczególnie "Lay Down" który nagrali chyba do filmu Blair Witch Project jeśli się nie mylę.
bring it on
Odpowiedz

Zeby nie bylo ze moja opinia nie jest konstruktywna , wlasnie sobie przypominam dzwieki P.O.D ...
Hmm Boom fajne , poddczas sluchania krew z uszu nie leci. Takie tam lajtowe granie ... nie dla mnie Smile
:laughing:
Odpowiedz

hmn maja kilka fajnych utworkow. Zwlaszcza na payable on death (satelite jak dla mnie miala za duzo mieszanki z rapem i przypominala troche ostrzejszy linkin park).
W sumie zespol nie jest jakis wybitny jednak cenic go mozna za teksty ktore nie demoralizuja mlodziezy Smile
Odpowiedz

stare płyty były całkiem niezłe. Po przyjściu nowego gitarzysty grają poprostu jak 1000 innych kapel. Wcześniej też przecież nie byli oryginalni ale gdy usłyszałem w radyju jakiś kawałek to wiedziałem, że to P.O.D.. Coś charakterystycznego i wyróżniającego wtedy mieli, teraz nie ma tego. Mieli taki kawałek "Without Jah Nothin" Laughing (jakoś tak), w partiach wokalnych pojawił się tam wokalista Bad Brains (geniusz Big Grin ), końcówka tej pieśni byłą zajebista.
Nie jestem ich wielkim fanem, ale są dużo lepsi od Linkin Park, Korn, System of a Down.
Odpowiedz

balzac napisał(a):...są dużo lepsi od Linkin Park, Korn, System of a Down.

Jeśli mówimy o pierwszych dwóch albumach SoaD to się mylisz, to jak porównywanie trabanta z ferrari (pamiętacie taką reklamę 3Dfx Voodoo w starych komputerowych gazetach? Big Grin). Aktualnie jednak ich muzyka jest równie szajsowata jak POD.

balzac napisał(a):Mieli taki kawałek "Without Jah Nothin" Laughing (jakoś tak), w partiach wokalnych pojawił się tam wokalista Bad Brains (geniusz Big Grin )

Znam, znam Laughing .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Super zespół. Najlepszy album- Testify.
P.O.D. is the best
Odpowiedz

P.O.D sluchałem, ale z czasem doszedłem do wniosku ze to nie jest to czego szukam... Testify(2006) tez mnie nie zaskoczyła... Surprised
Fight 4 3dom
Odpowiedz

Jeśli chodzi o zespół to może nie darzę bezgranicznym uwielbieniem Laughing ale lubie...i nie wiedzieć czemu łazi za mną ostatnio bez przerwy Goodbye For Now...zajebisty utwór Angry
Odpowiedz

P.O.D. najgorszy syf... bleeee nic w nim takiego nie ma, kolejne gówno które można przypisać do TH, GD, LP i inne pochodne gówna
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości