P.O.D -
Robson - 05-23-2005
Najlepszy album: Satelite
Polecam piosenki: Boom, Alive, Satelite, Youth Of The Nation.
Zepsół fajny, muzyka też niczego sobie
-
Axel - 05-23-2005
eeee z cyklu czemu nie lubie amerykanskiego chrzescijanskiego rocka ........bleach
hmm -
naamah - 05-23-2005
coz, jesli chodzi o P.O.D to youth of the nation jest zgrabnym utworkiem... tylko to cholerne moralizowanie :?
-
Robson - 05-24-2005
Przesadzasz
-
hier_kommt_die_sonne - 05-24-2005
POD... Jakos nie za bardzo luie, czasem posłucham, ale nie uważam zespołu za rewelację. Już nie idzie o sam fakt łaczenia muzyki z ideologią chcrześcijańską, po prostu jakoś mi nie podchodzą...Nie potrafią mnie poruszyć.. Ale śmiech bierze, gdy zostają wymieniani w różnych anty-metalowych dziełach, jako satanistyczny zespoł..
-
Dżemik - 05-24-2005
Znam tylko 4 piosenki:
Boom! i piesn z soundtracku do Matrixa (bodajze 3)- dno i wodorosty.. Wogole toto muzyki nie przypomina..
Alive- fajna pioseneczka, ale strasznie szybko sie nudzi..
Youth Of The Nation- cudo!
Wywiadow nie czytam, vivy ani mtv nie ogladam, zatem o chrzescijanskim charakterze tej grupy dowiedzialem sie dopiero z tego forum.. :] Mnie tam rybka.. Tekstow a la Arka Noego nie maja..
-
Wars - 05-24-2005
BOOM!, to piosenka P.O.D?? Myslałem, że...eee, nieważne, bo mnie wysmiejecie
Youth Of The Nation podjeżdża mi natomiast tym gosciem z Linkin Park, który ma tam partie rapowane
-
Calmwater - 05-25-2005
Boom i Youth Of The Nation mi podchodzą,ale wokal mi nie odpowiada za bardzo.Moralizowanie mi nie przeszkadza,nie muszę robić wszystkiego co usłyszę (może po niektórych piosenkach już bym nieżył
)
. -
naamah - 05-25-2005
tez prawda... moze jestem pokrecona, ale bardziej mi podchodza teksty o mordowaniu i wzeraniu sie w mózg :? bywa
-
Calmwater - 05-25-2005
Szczerze mówiąc to ja wolę jakieś maniakalno-depresyjno-negatywnouczuciowe
Świetnie mi humor poprawiają i wyciągają z dołów-i kto tu jest pokręcony
Niemniej jak nie potrzebuję znacznej poprawy nastroju to inna tematyka też mi nie przeszkadza
-
seelenleib - 05-26-2005
straight...
trzeba naprawde
lubic taki rodzaj muzyki zeby sluchac tak przecietnego (i to pochlebstwo w ich przypadku) zespolu.
za nudne, za proste, nic nowego, zero wrazen
-
seelenleib - 05-26-2005
Calmwater napisał(a):Niemniej jak nie potrzebuję znacznej poprawy nastroju
na doly to i tak wole jakas ciepla elektronike, funk, reggae czy nawet barry'ego white'a albo nawet franka sinatre
jedym slowem POD sucks
-
nataliaa - 05-26-2005
Cytat:BOOM!, to piosenka P.O.D?? Myslałem, że...eee, nieważne, bo mnie wysmiejecie
Jest wiele piosenek o tym tytule [;
Jeżeli o mnie chodzi to tylko "Youth of the nation", które mimo przewagi "partii mówionych" [
] jest pyszne [
] i "Will you" - małe cudeńko
Ew. jeszcze "Alive" ale faktycznie, szybko się nudzi.
Reszta nie ziębi, nie grzeje.
-
Lilith - 06-29-2005
Jeśli chodzi o P.O.D. to nigdy nie przepadałam... Jakoś nie pociąga mnie ich muzyka, chociaż powiem, że nie jest najgorsza - bo słyszałam o wiele gorsze grupy od P.O.D.
Ale był jeden kawałek, który nawet mi się podobał, był to "Sleeping Away" - musze przyznać, że dobry kawałek.
A tak to P.O.D. szybko się nudzi...
-
Piotr - 06-29-2005
Nie przepadam za P.O.D,jednakże podoba mi się ich piosenka Satelite.