• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

P.O.D

Najlepszy album: Satelite

Polecam piosenki: Boom, Alive, Satelite, Youth Of The Nation.

Zepsół fajny, muzyka też niczego sobie Smile
Odpowiedz

eeee z cyklu czemu nie lubie amerykanskiego chrzescijanskiego rocka ........bleach
Odpowiedz

coz, jesli chodzi o P.O.D to youth of the nation jest zgrabnym utworkiem... tylko to cholerne moralizowanie :?
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

Przesadzasz Smile
Odpowiedz

POD... Jakos nie za bardzo luie, czasem posłucham, ale nie uważam zespołu za rewelację. Już nie idzie o sam fakt łaczenia muzyki z ideologią chcrześcijańską, po prostu jakoś mi nie podchodzą...Nie potrafią mnie poruszyć.. Ale śmiech bierze, gdy zostają wymieniani w różnych anty-metalowych dziełach, jako satanistyczny zespoł.. Wink
Wink
Odpowiedz

Znam tylko 4 piosenki:

Boom! i piesn z soundtracku do Matrixa (bodajze 3)- dno i wodorosty.. Wogole toto muzyki nie przypomina..

Alive- fajna pioseneczka, ale strasznie szybko sie nudzi..

Youth Of The Nation- cudo!

Wywiadow nie czytam, vivy ani mtv nie ogladam, zatem o chrzescijanskim charakterze tej grupy dowiedzialem sie dopiero z tego forum.. :] Mnie tam rybka.. Tekstow a la Arka Noego nie maja..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

BOOM!, to piosenka P.O.D?? Myslałem, że...eee, nieważne, bo mnie wysmiejecie Smile

Youth Of The Nation podjeżdża mi natomiast tym gosciem z Linkin Park, który ma tam partie rapowane Smile
Odpowiedz

Boom i Youth Of The Nation mi podchodzą,ale wokal mi nie odpowiada za bardzo.Moralizowanie mi nie przeszkadza,nie muszę robić wszystkiego co usłyszę (może po niektórych piosenkach już bym nieżył Laughing )
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

tez prawda... moze jestem pokrecona, ale bardziej mi podchodza teksty o mordowaniu i wzeraniu sie w mózg :? bywa Big Grin
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

Szczerze mówiąc to ja wolę jakieś maniakalno-depresyjno-negatywnouczuciowe Laughing Świetnie mi humor poprawiają i wyciągają z dołów-i kto tu jest pokręcony Question Niemniej jak nie potrzebuję znacznej poprawy nastroju to inna tematyka też mi nie przeszkadza Tongue
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

straight...
trzeba naprawde lubic taki rodzaj muzyki zeby sluchac tak przecietnego (i to pochlebstwo w ich przypadku) zespolu.
za nudne, za proste, nic nowego, zero wrazen
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Niemniej jak nie potrzebuję znacznej poprawy nastroju

na doly to i tak wole jakas ciepla elektronike, funk, reggae czy nawet barry'ego white'a albo nawet franka sinatre Big Grin

jedym slowem POD sucks
Odpowiedz

Cytat:BOOM!, to piosenka P.O.D?? Myslałem, że...eee, nieważne, bo mnie wysmiejecie

Jest wiele piosenek o tym tytule [;

Jeżeli o mnie chodzi to tylko "Youth of the nation", które mimo przewagi "partii mówionych" [ Tongue ] jest pyszne [ Tongue ] i "Will you" - małe cudeńko Tongue
Ew. jeszcze "Alive" ale faktycznie, szybko się nudzi.
Reszta nie ziębi, nie grzeje.
Kup sobie schemat, schemat buntu
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"
Odpowiedz

Jeśli chodzi o P.O.D. to nigdy nie przepadałam... Jakoś nie pociąga mnie ich muzyka, chociaż powiem, że nie jest najgorsza - bo słyszałam o wiele gorsze grupy od P.O.D.
Ale był jeden kawałek, który nawet mi się podobał, był to "Sleeping Away" - musze przyznać, że dobry kawałek.
A tak to P.O.D. szybko się nudzi...
Odpowiedz

Nie przepadam za P.O.D,jednakże podoba mi się ich piosenka Satelite. Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości