04-01-2006, 10:59 AM
No to wart by powiedziec cos o solowej tworzczosci Boga heavy. O ulubinych płytach,formie Ozza od tylu lat itp. DAwac!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
statekx napisał(a):OzzzyyyyyyyyyyyyyyyyOMFG jakby nie ta minka to bym krucjate uzadzil juz na ciebie xD hyhy ozzy... lubie goscia.. chociaz po tym Osbourn family mi sie troszke odechcialo :/ boze... 100 tys $ za jebany pierscionek na maly palec o_O
a kto to w ogole jest?
Balthor napisał(a):Cały ten telewizyjny show jest zjebany, co nie zmienia faktu, że muzykę Ozza uwielbiam.statekx napisał(a):OzzzyyyyyyyyyyyyyyyyOMFG jakby nie ta minka to bym krucjate uzadzil juz na ciebie xD hyhy ozzy... lubie goscia.. chociaz po tym Osbourn family mi sie troszke odechcialo :/ boze... 100 tys $ za jebany pierscionek na maly palec o_O
a kto to w ogole jest?
Dżemik napisał(a):Ulubione albumy: No More Tears, Blizzard Of Ozz i.. (pampararam) pierwsza polowa Down To Earth. Nie wiem dlaczego ten ostatni album jest tak niedoceniany.mi sie tam podoba
Dżemik napisał(a):Ulubione albumy: No More Tears, Blizzard Of Ozz i.. (pampararam) pierwsza polowa Down To Earth. Nie wiem dlaczego ten ostatni album jest tak niedoceniany.Też się zastanawiam...
Przemek87 napisał(a):Ozzy nadszarpał reputacje tym żałosnym i zjebanym reality showem. Ale wciąż jest wielkiKurwa,kiedy to było.
statekx napisał(a):Ozzzyyyyyyyyyyyyyyyy
a kto to w ogole jest?