• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ozzy

Corpseone napisał(a):Jak widzicie tą nową płytę Ozza ? Przesłuchiwałem te krótkie sample i nie porwało mnie to co usłyszałem,. Może jak posłucham cłego albumu to się przekonam, ale narazie bez rewelacji.

Dokładnie, bez rewelacji.

Właśnie skończyłem obsłuchiwać, na Onecie można posłuchać całości za free.

Trzeba przyznać, że średnia na maxa. Tytułowy utwór jest nawet ok, ale reszta strasznie byle jaka.
Odpowiedz

Z tworczoscia ozziego spotkalem sie pierwszy raz grajac w GTA:Vice city. W stacji VROCK lecial kawlaek "bark at the moon" i spodobal mi sie od pierwszego przesluchania. Poznalem do tej pory album z owa piosenka a takjze "dairy of the madman" i jescze jeden ktorego tytulu nie pomnę....ogolnie kawal muzyki z duza dawka energii, wokal podoba mi sie bardziej niz w BS-ie podobnie jak muzyka.krotko mowiac gry komputerowe tez kształcą Laughing
"Teamwork is essential.It gives them someone else to shoot at."
"Patriots always talk about dying fot their country,but never about killng for their country"
Odpowiedz

Po przesłuchaniu kilku płyt zdecydowałam się zaprzestać - Ozzy jest przereklamowany. Do dzisiaj krztuszę się wymiocinami jak widzę na profilu kindermetali zdjęcia Ozzy'iego, a obok Linkin Park. Surprised
Kiedyś z siostrą oglądałam 'Rodzinę Osbournee' na mtv, kurva, rzeźnia istna.
Odpowiedz

Jestem fanem szeroko pojętego rocka i metalu ale niestety Ozzy'ego nigdy nie trawiłe. Ma kilka dobrych kompozycji za czasów Black Sabbath i pare solowych ale jego wokal moim zdaniem nie nadaje się do takiej muzy.
Odpowiedz

(06-30-2011, 02:48 PM)BODYCHRISt napisał(a):  Jestem fanem szeroko pojętego rocka i metalu ale niestety Ozzy'ego nigdy nie trawiłe. Ma kilka dobrych kompozycji za czasów Black Sabbath i pare solowych ale jego wokal moim zdaniem nie nadaje się do takiej muzy.

Ożesz kurwa ja pierdoleBig Grin
szeroko pojęty fan nie trawi ojca (nie)chrzestnego ciężkiego rocka i metalu
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Czas na kolejny konkurs organizowany przez stronę Black-Sabbath.pl, tym razem we współpracy z Multikinem. Do wygrania mamy 36 podwójnych wejściówek na premierę filmu "God Bless Ozzy Osoburne" w 18-stu kinach w całej Polsce!
🔍Link do konkursu

Zapraszamy do wzięcia udziału - pytanie jest banalne, a wejściówek dużo! Big Grin
Odpowiedz

(10-21-2011, 04:02 PM)bsabbath napisał(a):  Czas na kolejny konkurs organizowany przez stronę Black-Sabbath.pl, tym razem we współpracy z Multikinem. Do wygrania mamy 36 podwójnych wejściówek na premierę filmu "God Bless Ozzy Osoburne" w 18-stu kinach w całej Polsce!
Link do konkursu

Zapraszamy do wzięcia udziału - pytanie jest banalne, a wejściówek dużo! Big Grin

i gdzie ten link?
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

nawet go zacytowałeś. maciek z klanu by go znalazł
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości