• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opeth...

[...]

a wracając do tematu opethowego to chciałbym podkreślić że mają piękne logo Idea
Odpowiedz

Co do loga muszę się zgodzić,pasuje do muzyki... Smile Gorzej z wypowiedziami jednego "geniusza" Evil or Very Mad Ale niech wyrazi swoje zdanie,grunt to się nie przejmować Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

gejusza mówisz made in kielce (w rowie pomiędzy pokrzywą a lebiodą) Smile słuchaj z pewnością pisząc swoje posty radzi się Liroya hehehe Smile

zaiste logo pasuje do muzy, ogólnie cały image grupy - ogólnie skład mają niezły co może wpływa ostro na muzykę - połowa szwedzi(mikael,peter), połowa brazylia (martin mendez&lopez)
Odpowiedz

przeciez kazdy fan muzyki wie, ze Opeth to zgnilizna dla dzieciakow, i dowolny album DiJ czy SI go zjada pod wzgledem klimatu, ciezkosci, czystej muzycznej magii.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

jak widzisz nie każdy fan muzyki, poza tym rozwiń skróty
Odpowiedz

Zjada pod względem klimatu?To jaki ten klimat ma być,napierdalanka bez wytchnienia,czy jakieś jednostajne "wycie"?Nie chodzi o to,kto gra ciężej,a co mi się podoba.A jeśli o magię chodzi,to Opeth ma jej pod dostatkiem,w przeciwieństwie do wielu innych "świetnych" kapel.
I will make it go away
Can`t be here no more
I will soon be gone
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Zjada pod względem klimatu?To jaki ten klimat ma być,napierdalanka bez wytchnienia,czy jakieś jednostajne "wycie"?Nie chodzi o to,kto gra ciężej,a co mi się podoba.A jeśli o magię chodzi,to Opeth ma jej pod dostatkiem,w przeciwieństwie do wielu innych "świetnych" kapel.

bo nie slyszales SI, czy DiJ , tylko raczysz sie patatajstwem ze wsi dla plebsu - uzmyslawiam ci to i w zasadzie gowno mnie obchodzi czy sie tym przejmiesz czy nie.
Odpowiedz

Wiesz,mnie może się podoba taki wiejski klimat Laughing Jak nie słucham,to znaczy,że chyba nie pałam zachwytem do muzyki tego typu.I też mnie gówno obchodzi,że dla Ciebie Opeth to wiocha...Może kiedyś Twoje muzyczne "ja do nich dorośnie Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
I will soon be gone
Odpowiedz

Niech Opeth lepiej dorosnie do odpowiedniego poziomu

ZOMO
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Niech Opeth lepiej dorosnie do odpowiedniego poziomu

ZOMO
A co jeśli już go przerósł? Laughing
A tak na serio-po prostu lubisz inna muzykę,ale twierdzenie,że Opeth jest beznadziejną kapelą bo Ty jej nei lubisz jest bez sensu... :?
I will make it go away
Can`t be here no more
I will soon be gone
Odpowiedz

Całkiem miło posłuchać, szczególnie Blackwater Park czy Deliverance Smile Fajny klimat...
Odpowiedz

Zajebisty band,świetne płyty,wokal,klimat.Ogółem nic dodać nic ująć Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Geniusz!!!
Odpowiedz

Wspaniała wiadomość Smile 30 sierpnia premiera nowej płyty Opeth - "Ghost Reveries". Album będzie zawierać ok 65 minut muzyki zamkniętej w ośmiu kompozycjach. A tutaj możecie posłuchać premierowego utworu "The Grand Conjuration" (do którego zresztą został nakręcony teledysk)

http://www.roadrunnerrecords.com/opeth/

Zapowiada się świetny album Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Bardzo fajny i klimatyczny kawałek. Smile [wieje grozą..... Big Grin ]
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości