• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Omen

Haha
w pierwszej części rozwaliło mnie końcowe "tatusiu nieee!" jak ojciec chciał zasztyletować sztańskiego pomazańca w kościele Big Grin

A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy

Nie obejrzę Sad Ledwo zyję ze zmęczenia... a szkoda, możnaby sie pośmiać.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

zdam relację jutro Wink
Odpowiedz

Właśnie przeczytałem zapowiedź filmu... zapowiada się na tyle śmiesznie że chyba obejrzę ;]

BTW: nawet nie wiedziałem że istnieje 4 część :?
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Ja też nie. Dzisiaj kumpel w pracy mnie poinformował. Nawet uwierzyć nie chciałam, jak proponował zakład o piwo, że nie ściemnia to mu uwierzyłam Big Grin
Odpowiedz

Zaczyna się... Surprised
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

Nie oglądajcie tego!
bring it on
Odpowiedz

Omen to horror? od kiedy?
edit: czwarta czesc leciala wczoraj - tragedia, mowicie ze 2 i 3 to odgrzewane klimaty 1... ciekawy jestem co powiedzie o 4.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Chcialam obejrzeć do końca ale przysnęłam w połowie filmu Big Grin

nic specjalnego :/ coś jak pierwsza część tylko, że słabszy, ponaciągany i nudny
Odpowiedz

ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes
Odpowiedz

My Dark Side napisał(a):ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes

eeeeee naprawde? Rolleyes
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Ja wytrzymałem tak 3/4 filmu i też przysnełem. Pamiętam tylko że była fatalna gra aktorska rodem z teatrzyka dzieci upośledzonych i te same chwyty co winnych częściach (odwracające sie same z siebie krzyże itp) ale występujące w nieprzyzwoicie dużej ilości, prawie że nachalnie.
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

i ten sam pies, który niewiadomo skąd nagle rach ciach wyskoczył i uratował małego pomazańca szatańskiego Big Grin
Odpowiedz

obejrzałem Omen 4 i oto moja opinia:
Jest to zdecydowanie najgorszy z Omenów, wszystko takie jak w jedynce (z wyjątkiem klimatu i postacie o innych plciach), nic dziwnego, że nic nie słyszałem wcześniej o tym filmie.

odradzam Sad
Gods, monsters and men
We'll die together in the end.
Odpowiedz

No ja też byłem zdziwiony ,że Omen czwórka jest. Próbowałem oglądać ale w połowie zasnąłem. Dopiero pod koniec filmu się obudziłem dlatego nie mogę wiele powiedzieć na jego temat.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości