Omen -
Odyn - 09-01-2005
Tę serię zna każdy miłośnik horrorów. Co wy o niej powiecie? Jaka częśc jest wg was najlepsza? Jeśli chodzi o mnie najlepsza jest jedynka. Ma najmroczniejszy klimat i najciekawsza fabułę.
-
Beast King - 09-01-2005
Jedynka była najciekawsza, kolejne czesci to już tylko odgrzewanie tego samego pomysłu.
-
Pandora - 09-01-2005
Dla mnie wszystkie równie beznadziejne, nudne jak flaki z olejem. Bardzo słaby horror, wogóle mnie nie ruszył.
-
hier_kommt_die_sonne - 09-01-2005
Jedynka cos w sobie ma, ale potem to juz totalne dno :}
-
Amy - 09-01-2005
Pierwsza część może być reszty nawet nie oglądałam bo mnie nie zaciekawiła kontynuacja..... :?
-
Rumian - 09-01-2005
hmm jedynka byla swietna, dwojka taka sobie a trojka to taka chujnia ze jedyne co z niej pamietam to sam fakt ze ją ogladalem
-
statekx - 09-01-2005
Pandora napisał(a):Dla mnie wszystkie równie beznadziejne, nudne jak flaki z olejem. Bardzo słaby horror, wogóle mnie nie ruszył.
Bardzo slaby to on na pewno nie jest. Troche szacunku dla klasyki. Chociaz powiem ze mi tez za bardzo sie nie podobal pod wzgledem horrorow. Uwielbiam klasyki ale ten film byl bardziej ciekawy niz straszny. Teraz oczywiscie wszystko jest wielokrotnie odgrzewane i normalne ze jak dziecko ogladnie to po ogladnieciu gowien w stylu nowych, krwawych horrorow jak pila czy masakra pila mechaniczna to nie zrozumie przeslania.
Acha i oczywiscie nie bylo sensu robic kolejnych czesci po jedynce.
-
tramposh - 09-01-2005
Omen-podobała mi się tylko jedynka na następnych częściach strasznie się wynudziłam :?
-
Abadon - 09-01-2005
jedynka - zawsze obejrze z wielką chęcią
dwa & trzy - obejrze ale tylko dlatego bo leci i nie ma nic do roboty
-
uzi - 09-02-2005
fakt - jedynka najlepsza, ale i dwojka moim zdaniem niczego sobie
-
Blood - 09-02-2005
Mi tam sie wszystkie czesci podobaly

Tylko, ze 2 nie ogladalam od poczatku
-
Ryhtyk - 09-09-2005
Jedynka, i Dwójka, są dobre, trójka to porażka.
-
Blood - 09-09-2005
Co Wy chcecie od trzeciej czesci??
Co Wam sie tak w niej nie podoba???
-
Ryhtyk - 09-09-2005
Blood napisał(a):Co Wy chcecie od trzeciej czesci??
Co Wam sie tak w niej nie podoba???
To że Damien umiera w tak badziewny sposób, myślałem że będzie się tłukł z jakimś obłąkanym egzorcystą, z półmetrową brodą, ale gdzie tam, i znów widoczny ten trik w oczach, i na dodatek laska go zabija

ale i tak fajne było, jak matka tego dzieciaka pizdła chłopa żelazkiem...
-
Beast King - 09-09-2005
Taa, epilog to był najwyżej o kant dupy potłuc. Jeszcze to objawienie...