• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obrazek

Nie mogę ustawić swojego awatarka. Wyskakuje mi błąd, że awatar musi być formatu .jpg .gif lub .png Smile a uwierzcie mi, że taki jest Smile spełnia też inne wymogi - http://www.members.lycos.co.uk/kapitanfa...ironer.gif
Odpowiedz

mam ten sam problem... o co biega?
Moj syn urodzi sie gluchy...
Odpowiedz

Też mam ten problem. A tak BTW: podobnych tematów jest już chyba z 5 Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Jak widać, już sobie poradziłem... chodzi o to, że trzeba wrzucić obrazek własnego autorstwa na serwer i dać link do awatarka w pole, które mówi o adresie zewnętrznym emblematu - tzn. nie w te, w których zostają skopiowane na stronę.
Odpowiedz

Rolleyes
Odpowiedz

nom, tez zrobilem to w ten sposob...zdziwilo mnie tylko, bo na forum qmpla niedawno dodawalem awatarka na jego server i wszystko chodzilo, az milo, a tutaj taki Profesjonalny Sklep z Profesjonalnym Forum i taki babol...nie banowac prosze... Smile 8) 8) 8)
Odpowiedz

To strasznie wkurza, że nie da się wrzucić avatara normalnie, prosto z komputera.

Przepraszam, czy leci z nami Admin???
Zróbcie coś z tym!
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Jak widac admin i modzi sa tutaj tylko od banowania tych, co im sie nie podobaja... Smile jak polska policja Laughing jakby cos, to day avatar, pandora, wrzuce na moje konto na servie Laughing (ta, podliz... 8) )

a powazniej - zrobcie z tym cos...normalnie znajomosc php rlz! Angry
Odpowiedz

Yyyyyy, mialam avatarek, chcialam zmienic, ale nowy nie wskoczyl. Chcialam wrzucic poprzedni - tez sie nie da. :? Czemoo?

edit: Ha! Odzyskalam avatarka! 8)
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Ekhem... adminem nie jestem, ale wiem, że każy avatarek zajmuje miejsce na servie, ilość uzytkownikow x avatarki x asorytment sklepu=duuzy serw potrzebny na to wszystko, i to po prostu sie nie oplaca... a co ci szkodzi w piec minut zalozyc server byle gdzie, na jakims wp czy cus i juz...
Odpowiedz

Czosnkujesz* fireball, admini tu sa jak na razie wyrozumiali.
A co do awatarow, z kompa ne wchodza ale dac linka do chyba nie zadna trudnosc?

*edit by Arion ;]
Odpowiedz

i taka będzie cenzura. jeśli panowie nie potrafią się opanować, to czosnek stanie się ich zmorą ;]

zaczynam od dzisiaj Angry
Odpowiedz

Laughing dobrze im tak
Odpowiedz

Oglaszam wszem i wobec - avatarki mozna juz uploadowac na serwer. W ramach promocji Big Grin zwiekszylem tez ich mozliwe maksymalne rozmiary i wage - teraz bedzie to 100x100 pikseli, oraz 10kb.

pozdrawiam
N.

dopisane pozniej:
dobra, niech bedzie 120x120...
Odpowiedz

No, nareszcie!

Wielkie dzięki! Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz