Obrazek -
ironer - 12-10-2004
Nie mogę ustawić swojego awatarka. Wyskakuje mi błąd, że awatar musi być formatu .jpg .gif lub .png

a uwierzcie mi, że taki jest

spełnia też inne wymogi -
http://www.members.lycos.co.uk/kapitanfaramir/blog/grafa/ironer.gif
-
fireball - 12-11-2004
mam ten sam problem... o co biega?
-
Pandora - 12-11-2004
Też mam ten problem. A tak BTW: podobnych tematów jest już chyba z 5
-
ironer - 12-11-2004
Jak widać, już sobie poradziłem... chodzi o to, że trzeba wrzucić obrazek własnego autorstwa na serwer i dać link do awatarka w pole, które mówi o adresie zewnętrznym emblematu - tzn. nie w te, w których zostają skopiowane na stronę.
-
gannon - 12-12-2004
-
fireball - 12-12-2004
nom, tez zrobilem to w ten sposob...zdziwilo mnie tylko, bo na forum qmpla niedawno dodawalem awatarka na jego server i wszystko chodzilo, az milo, a tutaj taki Profesjonalny Sklep z Profesjonalnym Forum i taki babol...nie banowac prosze...

8) 8) 8)
-
Pandora - 12-12-2004
To strasznie wkurza, że nie da się wrzucić avatara normalnie, prosto z komputera.
Przepraszam, czy leci z nami Admin???
Zróbcie coś z tym!
-
fireball - 12-12-2004
Jak widac admin i modzi sa tutaj tylko od banowania tych, co im sie nie podobaja...

jak polska policja

jakby cos, to day avatar, pandora, wrzuce na moje konto na servie

(ta, podliz... 8) )
a powazniej - zrobcie z tym cos...normalnie znajomosc php rlz!
-
TisH - 12-28-2004
Yyyyyy, mialam avatarek, chcialam zmienic, ale nowy nie wskoczyl. Chcialam wrzucic poprzedni - tez sie nie da. :? Czemoo?
edit: Ha! Odzyskalam avatarka! 8)
-
Balthor - 12-28-2004
Ekhem... adminem nie jestem, ale wiem, że każy avatarek zajmuje miejsce na servie, ilość uzytkownikow x avatarki x asorytment sklepu=duuzy serw potrzebny na to wszystko, i to po prostu sie nie oplaca... a co ci szkodzi w piec minut zalozyc server byle gdzie, na jakims wp czy cus i juz...
-
LCF - 12-28-2004
Czosnkujesz* fireball, admini tu sa jak na razie wyrozumiali.
A co do awatarow, z kompa ne wchodza ale dac linka do chyba nie zadna trudnosc?
*edit by Arion ;]
- Arion - 12-28-2004
i taka będzie cenzura. jeśli panowie nie potrafią się opanować, to czosnek stanie się ich zmorą ;]
zaczynam od dzisiaj
-
gannon - 12-29-2004

dobrze im tak
-
nosferatu - 12-29-2004
Oglaszam wszem i wobec - avatarki mozna juz uploadowac na serwer. W ramach promocji

zwiekszylem tez ich mozliwe maksymalne rozmiary i wage - teraz bedzie to 100x100 pikseli, oraz 10kb.
pozdrawiam
N.
dopisane pozniej:
dobra, niech bedzie 120x120...
-
Pandora - 12-29-2004
No, nareszcie!
Wielkie dzięki!