• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

o dziwo nieco sensowny ranking

franek napisał(a):
Cytat:http://muzyka.onet.pl/0,1377138,newsy.html
tu macie brytyjskie zboczenie Laughing

Podoba mi się ;D.
Odpowiedz

franek napisał(a):
Cytat:http://muzyka.onet.pl/0,1377138,newsy.html
tu macie brytyjskie zboczenie Laughing

Ale LOL Big Grin W sumie zgadzam się z miejscami 6 i 7, reszte zaorać Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:nic nie wnosza, bo kazda innowacja, proba wyszukania czegos innego, mniej znanego, a moze rownie dobrego spotyka sie z oraniem w/w rankingów przez returnów i innych ghostów, ktorzy po prostu stale chcieliby widziec PF, KC i Guns and Roses w panteonie, zreszta nie wiadomo po co.

Akuratb tylko PF, nicwiecej, poza tym, nie wiem, czy zauważyłeś też traktuję rankingi z odpowiednim dystansem, a wkleiłem, bo o dziwo zgadzał się z moją opinią przynajmniej na jednym miejscu Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cytat:(idz juz wracaj sluchac Yes Laughing )
Mam wlasnie taki zamiar ;]
Odpowiedz

buubi napisał(a):
Prisca napisał(a):Jakby Angole ustanawiali jakieś normy światowe... Yhh, whatever...

Prisco zwróć uwagę iż przeważająca większość klasycznych starych zespołów rockowych ktore kreowały sposób grania i postrzegania muzyki to kapele brytyjskie...

Zgadzam się buubi (: Nie chodzi mi o pochodzenie kapel, ale o to, że w rankingu wszech czasów głos powinni zabierać nie tylko brytyjczycy. A znając życie tak to się pewnie odbyło. No ale to tylko moja hipoteza (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Cytat:nic nie wnosza, bo kazda innowacja, proba wyszukania czegos innego, mniej znanego, a moze rownie dobrego spotyka sie z oraniem w/w rankingów przez returnów i innych ghostów, ktorzy po prostu stale chcieliby widziec PF, KC i Guns and Roses w panteonie, zreszta nie wiadomo po co. mi na przyklad kompletnie zwisa, czy lubiany przeze mnie zespol jest ostatni czy w ogole go nie ma, a interesuje mnie w rankingu to, czy moge sie tam sporo nowego dowiedziec. przyklad- chociazby rankingi plyt dekad pitchforka.

Ty chyba nie myslisz, że ten ranking na poważnie biore Big Grin
Myślisz, że się przejme, jak na liście nie znajdzie się utwór Gunsów, czy innej mojej ulubionej kapeli. Wiadomo, że mile się widzi swoją ulubioną kapelę w danych rankingach, ale bez pzesady. Jak większości nie przywięzuje zbyt wiekrzej uwagi na to.
Odpowiedz

Nie ma sola mistrza Takasaki'ego więc ranking może się orać Wink. A serio: kolejny głupawy ranking z "najbardziej popularnymi solówkami", nie mówię oczywiscie, że są to złe sola - nie są złe... są jakie są Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości