• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth???

To raczej nie było połaczenie Cruelty i Damnation :?
To zupełnie inny styl. A image aż tak sie nie zmienił, to że mają troche zmieniony ubiór to jeszcze nic wielkiego, ale dalej są mroczni Wink i to sie liczy.

Ghost_82 napisał(a):To raczej nie było połaczenie Cruelty i Damnation :?
To zupełnie inny styl. A image aż tak sie nie zmienił, to że mają troche zmieniony ubiór to jeszcze nic wielkiego, ale dalej są mroczni Wink i to sie liczy.

LOL
about:blank

A może ghost_82 to jakiś poboczny projekt hegemona88?
"All that's left to say is: Farewell"

Nie smiejcie sie juz z mojego mhrrrocznego brata Angry

Ghost_82 napisał(a):To raczej nie było połaczenie Cruelty i Damnation :?
Gdzieś w tym temacie zrobiłem małe zestwienie stare kredki vs nowe kredki. Przeszukaj temat a napewno znajdziesz. Nie chce mi sie z osobna tłumaczyć każdej mało spostrzegawczej osobie. Jesli twierdzisz że wampiry zza czasów Principla czy Dusk to to samo co cioty zza czasów Cruelty czy Nymphetamine to wybacz... ale jesteś ślepy.

A czy ja napisałem że są tacy sami? :? chyba nie. Jest rożnica jeśli chodzi o image, ale przynajmniej moim zdaniem nie jest ta różnica, aż tak kolosalna. To że Dani zrobił warkocze to chyba nie jest, aż tak wielki powód, no i co sie bardzo rzuca w oczy to że Dani przytył :? i to mnie troche ruszyło bo wcześniej troche lepiej wyglądał. A co do ubioru to ogladałem foty z koncertów to ja tam nie dostrzegłem sie jakieś wielkiej zmiany Confusedhock: Przynajmniej ja tak twierdze.

A co do muzyki no to jak wiadomo że dzisiejsze Cradle Of Filth odbiega daleko od tego starszego. Brakuje troche tej mrocznej muzy i uderzenia. Ale nie ma co narzekać Wink

http://grief.art.pl/images/photos/bands/cof6.jpg
VS
http://metal-archives.com/images/24_photo.jpg

Niewielka różnica ? :?

TEN DRUGI LINK NIE DZIAŁA Wink
Z resztą nie podawaj bo sam sobie porównałem. Chłopaki troche dojrzeli Wink i tyle Laughing

kurcze no, mi tez wlasnie ten drugi nie dziala... Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Tak sobie poczytałem pierwszą i ostatnią stronkę w tym temacie i zauważam, że zasadniczo treści na nich zawarte wiele się od siebie nie różnią... panowie, że się tak wtrącę, ale ile idzie o tym samym gadać...? aa chyba że ustalacie jakiś rekord w najdłuższej gadce o jednym a tym samym czy coś... Laughing

...zeby to jeszcze było o czym gadac,ale o kredkach?? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Dokładnie, i to aż w trzech tematach.... Confusedhock: ? Starczyłby ten o eskalacji pedalstwa.. :?

Przynajmniej cos sie dzieje Laughing Zawsze tak bedzie, że jedni bedą cos popierać, a inni nie Laughing

Ghost_82 napisał(a):Zawsze tak bedzie, że jedni bedą cos popierać, a inni nie Laughing

Coż za odkrywcza obserwacja! Prawdziwe objawienie!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia

Ghost_82 napisał(a):Zawsze tak bedzie, że jedni bedą cos popierać, a inni nie Laughing

Ja znam inną wersję powyższych słów sprowadzającą się do ludowego przysłowia w myśl którego są "ludzie, stołki i taborety..." Laughing Laughing Laughing Laughing
"... oraz wyznawcy zjadającego własne gówna pedała daniego" by nie obrazić stołków i taboretów Laughing Laughing Laughing Laughing
Wątek zamknięty